Početna » Letovanja » Egipat – Hurgada

Egipat – Hurgada

Egipat / Hurgada – Leto 2024.

Letovanje u Hurgadi je avantura koja se dugo pamti! I upravo zato, provedite svoj odmor u 2024. na obali jednog od najlepših plavetnila koje ste ikada videli. Sve hotele u Hurgadi, koje imamo u našoj ponudi, mi smo videli, obišli i u njima boravili, da bi smo Vama i Vašoj porodici, ponudili odmor kakav očekujete.

Leto u Egiptu nije samo savršeno more, peščana plaža i odmor u dobrim hotelima. Egipat, to je priča koja se ne zaboravlja, izleti koje se pamte, kultura koja je čudesna… a ostalo, otkrijte sami!

Hoteli u Hurgadi – Leto 2024.

U našoj ponudi hotela u Hurgadi za leto 2024., prenosimo Vam naše lične utiske o svakom pojedinačnom hotelu u Hurgadi, sa oznakom „naši utisci o hotelu“.

Bez ulepšavanja stvari na kritički način, preneli smo Vam utisak koji je određeni hotel ostavio na nas. Nadamo se da ćemo na taj način pomoći u odabiru hotela ili makar odkloniti sumnju u kvalitet pojednih hotela.

Hurgada Leto 2024.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km božanstvene obale.

Novosagrađeni hoteli u Hurgadi, koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života,  daju pravu sliku Egipta.

Crveno more na kome se nalazi grad Hurgada jeste pravi mamac. Naročiti za one koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada Hurgade, nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Naš predlog je da obavezno, za vreme letovanja u Hurgadi obogatite Vaš odmor, nekim od izleta koji se nalaze u ponudi. Izleti u Hurgadi su nešto što se dugo pamti, a osmišljeni su tako da svako može za sebe izabrati svoju avanturu.

Hurgada je glavno turističko odredište Egipta i preplavljeno je turistima tokom cele godine. Svi novoizgrađeni hoteli nalaze se van starog jezgra Hurgade. Danas regija Hurgade podrazumeva i hotelske komplekse u El Guni i zalivima Makadi i Soma.

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveća atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m.

Širom gradanalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat, po mnogima najbogatiji na svetu. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prekrasnim podvodnim svetom

Odmor u Egiptu, se već nekoliko godina pokazao kao najbolji odnos cene i kvaliteta.

Za novac koji odvojite za letovanje u Hurgadi, dobiće uvek nešto više. Kada imate u vidu da su cene paket aranžmana, izuzetno povoljne, a da u okviru uplaćenog aranžmana gotovo da nemate nikakvih dodatnih troškova, znaćete da je to pravi izbor.

Gotovo svi hoteli u Hurgadi, imaju sopstvene plaže sa ležaljkama i suncobranima, bazene, peškire za plažu, bogat švedski sto i sigurno ljubazne domaćine koji imaju za cilj samo jedno, da Vaše letovanje u Egiptu i odmor u Hurgadi bude bezbrižan.

Svakako pre nego što krenete na putovanje u Egipat i svoje letovanje u Hurgadi, usled trenutne Covid situacije, upoznajte uslove ulaska u Egipat ili nas pozovite kako bi ste dobili proverene i tačne informacije.

 

Egipat Leto 2024.

Egipat je zemlja veselih i srdačnih ljudi,bogate istorije, lepih pejzaža, neopisivog plavetnila mora i pregršt mogućnosti za dobru avanturu.
Za vreme boravka u Huragi, ne propustite priliku da obogatite Vaše letovanje u Egiptu, odlaskom na neki od brojnih izleta koji će Vam biti ponuđeni na samoj destinaciji.
Izleti u Egiptu su sadržajni i namenjeni svim putnicima, bilo da se radi o porodicama sa malom decom, ljubiteljima istorije ili pravim avanturistima koji vole adrenalisku zabavu!

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal