Egipat – Hurgada

 

Egipat / Hurgada – Leto 2021.

Letovanje u Hurgadi je avantura koja se dugo pamti! I upravo zato, provedite svoj odmor na obali jednog od najlepših plavetnila koje ste ikada videli. Sve hotele u Hurgadi, koje imamo u našoj ponudi, mi smo videli, obišli i u njima boravili, da bi smo Vama i Vašoj porodici, ponudili odmor kakav očekujete. Leto u Egiptu nije samo savršeno more, peščana plaža i odmor u dobrim hotelima. Egipat, to je priča koja se ne zaboravlja, izleti koje se pamte, kultura koja je čudesna… a ostalo, otkrijte sami!

Hoteli u Hurgadi – Leto 2021.

Hurgada Leto 2021.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km božanstvene obale.

Novosagrađeni hoteli u Hurgadi, koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života,  daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad Hurgada jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada Hurgade, nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Naš predlog je da obavezno, za vreme letovanja u Hurgadi obogatite Vaš odmor, nekim od izleta koji se nalaze u ponudi. Izleti u Hurgadi su nešto što se dugo pamti, a osmišljeni su tako da svako može za sebe izabrati svoju avanturu.

Odmor u Egiptu se već nekoliko godina pokazao kao najbolji odnos cene i kvaliteta.

Za novac koji odvojite za letovanje u Hurgadi, dobiće uvek nešto više. Kada imate u vidu da su cene paket aranžmana, izuzetno povoljne, a da u okviru uplaćenog aranžmana gotovo da nemate nikakvih dodatnih troškova, znaćete da je to pravi izbor.

Gotovo svi hoteli u Hurgadi, imaju sopstvene plaže sa ležaljkama i suncobranima, bazene, peškire za plažu, bogat švedski i sigurno ljubazne domaćine koji imaju za cilj samo jedno, da Vaše letovanje u Egiptu i odmor u Hurgadi bude bezbrižan.

U našoj ponudi hotela u Hurgadi za leto 2021., prenosimo Vam naše lične utiske o svakom pojedinačnom hotelu u Hurgadi, sa oznakom „naši utisci o hotelu“ gde smo pokušali da potpuno iskreno prenesemo našu impresiju o opisanom objektu. Bez ulepšavanja stvari na kritički način preneli smo Vam utisak koji je određeni hotel ostavio na nas. Nadamo se da ćemo na taj način pomoći u odabiru hotela ili makar odkloniti sumnju u kvalitet pojednih hotela.

Svakako pre nego što krenete na putovanje u Egipat i svoje letovanje u Hurgadi, usled trenutne Covid situacije, upoznajte uslove ulaska u Egipat ili nas pozovite kako bi ste dobili proverene i tačne informacije.