Početna » O nama

O nama

Turistička agencija Porto Travel

Porto Travel, turistička agencija iz Vrbasa, osnovana je sa idejom i željom da pruži svim ljubiteljima putovanja, sigurno mesto gde će naši putnici moći da pronađu sve turističke usluge na jednom mestu.

Naše poslovanje zasniva se prvenstveno na ličnom iskustvu i dobijanju informacije iz prve ruke. Nas pokreću i motivišu putovanja i upravo konstantnim usavršavanjem i obilaženjem gotovo svih destinacija iz naše ponude, dobijate realnu sliku i lični doživljaj destinacije koju odaberete za odmor.

U saradnji sa preko 40 profesionalnih i sigurnih touroperatora u Srbiji, nudimo Vam upravo sve ponude na jednom mestu.

Porto Travel turistička agencija posrednik, bavi se rezervacijom proverenih smeštajnih kapaciteta letovanja, zimovanja, wellness&spa centara. U našoj bogatoj ponudi nalaze se gotovo svi vodeći evropski gradovi koje možete obići autobusom ili avionom. Takođe, posedovanje Gallileo rezervacionog sistema, omugućuje Vam kupovinu najpovoljnih avio karata. Naravno, u našoj ponudi je i preko 800 hotela u više od 50 zemalja sveta, za sve one putnike koji vole individualna putovanja i na taj način sami kreiraju svoj odmor ili novu avanturu.

Možemo se pohvaliti odličnim poznavanjem svih Grčkih letovališta do kojih možete doći sopstvenim prevozom ili odabrati putovanje autobusom i avionom. Grčka ostrva, Halkidiki, Jonsko more, Peloponez, Turska, Kipar, putovanje u Egipat, Španija, Sicilija aktuelni su gotovo cele godine.

Porto Travel je agencija koja ima dovoljno znanja i iskustva da Vam preporuči destinaciju, hotel, apartman jer naša propruka je mesto gde smo i sami boravili i uverili se koji nivo usluge ili kvalitet smeštaja odabrano mesto nudi.

Profesionalni i krajnje predani radu imamo za cilj samo jedno, da uz našu pomoć dobijete savršen odmor za Vas i Vašu porodicu. Pozovite nas putem telefona, kontaktirate e-mail-om ili nas lično posetite.

Porto Travel Vam želi srećan put i lep odmor!

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal