Steigenberger Pure Lifestyle Resort 5* 

Egipat – Hurgada, Leto 2024.

 

Steigenberger Pure Lifestyle Resort 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Hotel ne prima goste mlađe od 16 godina. Ekskuziva u Hurgadi, potpuni komfor 5*, sobe sa jacuzzijem. Još ako Vaš partner ili ekipa voli party pool žurke sa DJ-em, možemo Vam jedino reći uživajte i dobrodošli !

 

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle 5*  se nalazi u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma.

Hotel je novootvoren 2018. godini, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu, u beloj boji i predstavlja pravu oazu luksuza. Zaista odiše elegencijom i stilom.

Gostima je na raspolaganju čak 10 bazena kao i nekoliko restorana i barova. Ovde ćete imati, sve što poželite! Zaista odličan izbor za parove!

Hotel Steigenbergr Pure Lifestyle je namenjen samo za odrasle (+16), dakle boravak sa decom mlađom od 16 godina nije moguć.

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

    STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5* HURGADA – CENOVNIK MAJ 2024.

    STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5* HURGADA – CENOVNIK JUN 2024.

    STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5* HURGADA – CENOVNIK JUL 2024.

    STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5* HURGADA – CENOVNIK AVGUST 2024.

    STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5* HURGADA – CENOVNIK SEPTEMBAR 2024.

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle ima odličnu, privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima, pa u ovom hotelu imete mogućnost vrhunske zabave!

Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju džakuzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef, Wi-Fi internet, mini bar.
Suite Jacuzzi su veličine oko 50m2 .
Suite Swim Up su veličine oko 50m2 . sa direktnim izlazom na bazen.
Penthouse Suite su veličine oko 110m2 . Sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe.

Cena boravka u hotelu ne obuhvata room service i korišćenje telefona u sobi.

Usluga u hotelu je Steigenberger Lifestyle  je na bazi All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Hotel poseduje inekoliko restorana – Alex Beach Club & Restaurant, Bwala i Tanga. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Pure Lounge, Pure Chill Bar, Karibu Bar, Ukumbi Bar, Dewan i Bwala Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U cenu nije uključeno, dakle dodtno se plaća: ceđeno voće, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile i sve ostalo van koncepta.

Od ostalih sadržaja, hotel Steigenbergr Pure Lifestyle 5* nudi servis za pranje i peglanje veša, transferi, nargila.

Zvanični sajt hotela: www.steigenbergerpurelifestyle.com

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju 10 bazena, pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup akva parku sa 6 tobogana (u Steigenberger Aqua Magic hotelu), bazen sa bilijarskim stolom.

Tokom zimske sezone dva bazena se greju i swim up bazeni se greju ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Svuda u hotelu i na plaži je dostupan Wi Fi internet.

Dodatno se plaća: sportovi na vodi, golf i ostalo van koncepta.
Spa & wellness: Tretmani i masaže u Spa centru su takođe uz doplatu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.
POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.