Početna » Letovanja » Crna Gora Leto 2024.

Crna Gora Leto 2024.

Bar

Bigovo

Bečići

Budva

Dobre Vode

Dobrota

Herceg Novi

Igalo

Kotor

Kumbor

Njivice

Orahovac

Prčanj

Pržno

Petrovac

Sutomore

Tivat

Ulcinj

Utjeha

Rafailovići

Čanj

CRNA GORA - LETO KAO NEKAD

Crna Gora letovanje 2024.

Crna Gora i njena obala, su zaista skriveni dragulji Jadrana ali i čitavog Mediterana. Letovanje u Crnoj Gori pruža mogućnot, da na izuzetno malom prostoru, pronađete sve za čime Vaša avanturistička i turistička duša žudi.

Spoj prelepe divlje prirode i mediteranskog okruženja sve više privlači turiste iz celog sveta. Ako ste poslednjih nekoliko godina letovanja proveli na nekoj drugoj destinaciji, vreme je da vratite odmoru u Crnoj Gori.

 

Zašto leto 2024. provesti u Crnoj Gori?

Crna Gora, može biti idealna destinacija za letovanje. Pre svega, Crna Gora nam kilometarski nikada nije bila bliža. Novo izgrađeni putevi, znatno su olakšali putovanje u Crnu Goru. Blaga mediteranska klima, netaknuta priroda i različiti oblici zabave, svima koji ovde letuju lako su dostupni.

Za ljubitelje kupanja i sunčanja na obali Crne Gore, dužine oko 300 km od Prevlake na severozapadu do ušća reke Bojane na jugoistoku nalazi se 5 rivijera sa preko 100 plaža, od kojih mnoge krasi plava zastavica.

 

Najlepše plaže Crne Gore

Za leto 2024. poklonite sebi uživanje na nekim od najlepših plaža Crne Gore. Izbor je težak, jer takvih plaža ima zaista mnogo.

Prelepu plažu Jaz, Lonely Planet je proglasio najlepšom plažom u Evropi! Tu su još Slovenska plaža, Mogren, Bečići (Istorijski kuriozitet 1935. godine plaža u Bečićima je dobila zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi). Tu su obližni Rafailovići ili Pržno, Miločer, Sveti Stefan, plaža Raffaello, Plavi horizonti, Blatna plaža, Nivice, Kumbor, Ulcinj...

Duž cele obale Crne Gore, nižu se ovi prethodno navedeni biseri, ali  tu su i brojne skrivene uvale i plaže. Bilo da na Vašem letovanju, volite pesak pod nogama ili stenovitu obalu za sunčanje ili skakanje u more, sve to Crna Gora ima.

Prelep kontrast plažama, daju planine u zaleđu, sa snegom prekrivenim vrhovima, do kojih možete stići za samo dvadesetak minuta vožnje. Ako ste ljubitelj avantura dopašće Vam se mogućnost da u ranim prepodnevnim satima prošetate planinskim stazama, Orjena, Lovćena ili Rumije, a poslepodne se kupate i sunčate na prijatnim plažama Crne Gore.

Crna Gora odmor za avanturiste

Ukoliko ste pobornik aktivnog odmora, sporta i avanture pružaju Vam se brojne mogućnosti. Ispunite svoje letovanje i odmor u Crnoj Gori nekim od sportova na vodi, izleta, vinskih i gastronomskih tura, pešačenja u prirodi.  Tu su i vožnje brodićima, ronjenje, paraglajding, panoramska razgledanja i još mnogo toga.

Za vreme letovanja u Crnoj Gori, iskoristite jedinstvenu priliku da obiđete Skadarsko jezero, najveće jezero na Balkanu, pođete u panoramsku vožnju brodićem, ručate specijalitete od jezerske ribe i degustirate vino.

Ovde u zagrljaju Jadrana, zaljubićete se u Boku najjužniji fjord i jedan od najlepših zaliva sveta. Pružiće Vam se prilika da upoznate očuvanu prašumu i posetite lepoticu Taru čije snaga i upornost su stvorile najdublji kanjon u Evropi. Ova neverovarna raznovrsnost i lepota omogućavaju da ispunite svaki minut svog letovanja u Crnoj Gori .

 

Gde letovati u Crnoj Gori?

Sada kada ste odlučili da se zaputite na letovanje u Crnu Goru, sledi teži deo odluke. Koje letovalište u Crnoj Gori odabrati? Koje mesto u Crnoj Gori za leto 2024. je naša preporuka? Pa, odgovor je zaista jednostavan. Svejedno je! Sve na Crnogorskom primorju je blizu i automobilom lako dostupno! I naša preporuka je da obiđete što više mesta i plaža duž obale Crne Gore. Ipak, da bi ste našli letovalište po svojoj meri, predlažemo Vam da pogledate, opis svakog mesta, pojedinačno i detaljno opisanog iznad ovog teksta, u našoj ponudi.

 

Crna Gora privatni smeštaj

Smeštaj u Crnoj Gori je veoma raznovrsan, u zavisnosti od Vaših potreba i očekivanja. Svake godine, pa i za leto 2024. grade se novi hoteli, renoviraju postojeći i izbor je zaista velik. Privatni smeštaj u Crnoj Gori, može se kategorisati u dve grupe. Privatni smeštaj sobe i privatni smeštaj apartmani. Apartmani u Crnoj Gori su svake godine sve popularniji, a razloga za to je nekoliko.

Za smeštaj u apartmanima na moru, odlučuju se uglavnom porodice sa malom decom ali i mlada društva. Dakle, svi oni kojima priprema hrane ne predstavlja problem ili vole da uživaju u restoranima i barovima na obali mora. Takođe, privatni smaštaj u apatmanima Vas ne vezuje za termine i satnice obroka. Odlično opremljeni apartmani, mogu da budu dobar izbor za letovanje u Crnoj Gori.

 

Hoteli u Crnoj Gori - Leto 2024.

Naša ponuda za Vaše letovanje u Crnoj Gori, prvenstveno je bazirana na hotelima. Hoteli različite kategorije i cene, nalaze se u našoj bogatoj ponudi za leto 2024.  Hotelski smeštaj u Crnoj Gori, se poslednjih godina prilagodio savremenom turisti.

Vrhunski hoteli, visoke lux kategorije ili mali prijatni porodični hoteli u Crnoj Gori, mi u ponudi imamo i jedno i drugo.

 

Uslovi za letovanje u Crnoj Gori

Državljani Srbije u Crnu Goru mogu da uđu sa ličnom kartom ili važećim pasošem, koji nakom povratka mora da važi još 6 meseci. Ovi uslovi važe za sve punoletne putnike, dok deca mlađa od 18 godina moraju posedovati putnu ispravu - pasoš. Za putovanje avionom u Crnu Goru, za sve putnike potreban je pasoš.

Svakako pre nego što krenete na letovanje u Crnu Goru, usled trenutne Covid 19 situacije, upoznajte uslove ulaska u zemlju ili nas pozovite kako bi ste dobili proverene i tačne informacije.

 

Vremenska prognoza Crna Gora

Kupališna sezona u Crnoj Gori traje od meseca juna, pa do polovine, čak i kraja septembra. Pre polaka na letovanje, svi volimo da proverimo, kakvo vreme nas očekuje?! Za sve informacije posetite sledeći sajt

Na primorju Crne Gore, srednja temperatura vazduha je od 25°C do 28°C. Divna, duga i topla leta imaju i do 2500 sunčanih sati, u Ulcinju čak i do 2700 godišnje. Za vreme letnjih meseci, temperatura mora u Crnoj Gori iznosi oko 25°.

 

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal