KaiSol Romance Rosort (ex Sunrise Romance) 5* – Hurgada 2024.

Egipat, Leto 2024.

 

Hotel KaiSol Romance Resort (ex. Sunrise Romance) 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

„KaiSol Romance Resort ili bivši Sunrise Romance je hotel koji nam je zadovoljstvo da preporučimo našim putnicima. Možemo slobodno, bez zadrške reći, da je hotel smešten na jednoj od najlepših plaža Hurgade! Široka, peščana plaža gde ćete imati svoju intimu, veliki razmak između ležaljki, pravo mesto za odmor i relax na savršenoj plaži! Lep, postepen ulazak u more! Zaista odličan hotel na plaži koja nema manu! Bez koralnih grebena! Odličan izbor!“

Lokacija: Luksuzan Sunrise Romance Resort, nalazi se u centru zaliva Sahl Hasheesh, na promenadi uz more dugoj 9 km, na prelepoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu.

Hotel je namenjen samo gostima starijim od 16 godina.

Sunrise Romance Resort je daljen 22 km od aerodroma i 25 km od centra Hurgade.

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

       KAISOL ROMANCE RESORT 5*, HURGADA – CENOVNIK MAJ 2024.

       KAISOL ROMANCE RESORT 5*, HURGADA – CENOVNIK JUN 2024.

       KAISOL ROMANCE RESORT 5*, HURGADA – CENOVNIK JUL 2024.

       KAISOL ROMANCE RESORT 5*, HURGADA – CENOVNIK AVGUST 2024.

       KAISOL ROMANCE RESORT 5*, HURGADA – CENOVNIK SEPTEMBAR 2024.

Sobe: Hotel je otvoren 2010. godine, a novi deo hotela koji gleda na pustinju, planine i vrt je otvoren 2019.god. Sunrise Romance Resort ima 252 moderno opremljene sob, u 7 različitih kategorija. Svaka soba hotela ima kupatilo, fen,wi-fi, TV, telefon, klima uređaj, sef (veličine za laptop), mini bar, aparat za kafu i čaj, balkon ili terasu.

Superior sobe (38m2)-pogled na baštu, imaju veliki prozor/balkon/terasu, nalaze se u novom delu.

Deluxe sobe -pogled na bazen  (46m2) ili more (39m2) i imaju balkon. Sobe koje imaju pogled na more (39m2) nalaze se u starom delu i renovirane su, dok se sobe sa pogledom na bazen (46m2) nalaze u novom.

Deluxe jacuzzi sobe (46m2)-pogled na bazen i delimični pogled na more, privatni jacuzzi i balkon, nalaze se u novom delu hotela.

Deluxe swim up (46m2)- pogled na bazen i terasu sa direktnim izlazom na swim-up bazen, nalaze  se u novom delu hotela.
Jacuzzi Suite Pool (90m2)- pogled na bazen, izdvojena soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak, imaju jacuzzi, balkon i nalaze se u novom delu hotela.

Signature Suite (90m2)- pogled na bazen, izdvojena soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak, imaju jacuzzi, terasu i direktan izlaz na swim-up bazene, nalaze se u novom delu hotela.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, Sunrise Romance Resort poseduje nekoliko a la carte restorana: Basilico (italijanski), Oishi (azijski), Manohar (indijski), Layali (libanski) i Felucca (restoran u kome se služe morski plodovi). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova Sun Ray Lobby Bar (24h), Sunrise Pool Bar, Landscape Bar, Romance Bar, Beach i Relax Bar. U ponudi su menjačnica, servis za pranje i peglanje, prodavnice, frizerski i kozmetički salon, rent-a-car.

Sport i zabava: Gosti resorta Sunrise Romance mogu da koriste 2 spoljašnja bazena (jedan se zimi greje), luksuzno opremljen spa centar (prostorije za razne masaže I tretmane, sauna, jakuzzi, parno kupatilo), teretana, stoni tenis, pikado, bilijar i razni sportovi na vodi. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži i bazenu su besplatni za goste resorta Sunrise Romance.

Zvaničan sajt hotela: https://www.sunrise-resorts.com/Home/HURGHADA/SUNRISE_Grand_Select_Romance_Sahl_Hasheesh_Resort

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.