Swiss Inn Resort 5* / ex Hilton Resort – Hurgada, Leto 2023.

Egipat leto 2023.

Hotel Swiss Inn 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Bivši Hilton Resort, sada je deo lanca Swiss Inn, a promenu naziva je dočekao u novom, renoviranom izdanju. Ako volite večernju šetnju i hotel na Mamši, onda je ovo zaista dobar izbor! Odlična lokacija, super plaža”. 

Hotel Swiss Inn  5*-  ex Hilton Resort u Hurgadi, je počeo sa radom 1995. godine. Poslednji put je delimično renoviran 2019. godine ali se hotel iz godine u godinu obnavlja i konstantno uređuje. Sastoji se od glavne dvospratne zgrade koja služi samo za prijem gostiju (recepcija), šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila.

Ukupno ima 392 soba; standardne sobe su površine 27 m², sve imaju centralni sistem klimatizacije, balkon/terasu (nemaju sve sobe) fen za kosu uz doplatu, satelitsku TV, telefon, sef u sobi ili na recepciji (bez doplate).

Sobe se čiste svakodnevno, a posteljina i peškiri se menjaju na zahtev gostiju, ukoliko je potrebno svakoga dana.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK FEBRUAR 2023.

Cenovnik februar 2022 Swiss Inn Hurgada

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK MART 2023.

Cenovnik mart 2022 Swiss Inn HUrgada

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK APRIL 2023.

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK MAJ 2023.

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK JUN 2023.

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK JUL 2023.

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK AVGUST 2023.

SWISS INN RESORT 5*  – CENOVNIK SEPTEMBAR 2023.

Sadržaj hotela Hilton Resort, Hurgada: Hotel ima konferencijske sale, 5 restorana (4 a la carte uz doplatu), 4 bara, prodavnica, 2 spoljašna i jedan unutrašnji bazen, parking, sopstvenu peščanu plažu.

Tipovi soba: standardne sobe, deluxe sobe, porodične, suite, diplomatic suite.

Sadržaj za decu: deo za decu u bazenu, igralište, dečiji klub (za decu od 4 do 12 godina), Babysitter servis na zahtev uz doplatu, krevetac na zahtev (na recepciji, bez doplate).

Plaža: Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su dostupni bez doplate. Na bazenu, suncobrani i ležaljke su dostupni, takođe bez doplate.

Sportski zabavni sadržaj i koncept: odbojka na plaži, stoni tenis, teretana, show program

Sadržaj uz doplatu: masaža, sauna, hidromasaža, teniski tereni iznajmljivanje reketa, bilijar, kanu, banana, jedrenje, ronilački centar, internet kafe

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hrana se služi u glavnom restoranu  Pebbles kao i u a la cart restoranima (Italian and Fish gde gosti naknadno plaćaju obroke ili imaju određeni popust). Gosti mogu koristiti  pića u barovima: lobby, beach, pool, sport i oriental.

Doručak se služi od 06:30 do 11:00, kasni doručak od 11:00 do 13:00, ručak od 13:00 do 15:00, popodnevna užina od 13:00 do 17:00, sladoled od 14:00 do 16:00, večera od 18:30 do 22:30, kasna večera od 22:30 do 24:00. Za decu je dostupan dečiji meni.

Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.

Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i  to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel Hilton Resort 5* u svom sastavu ima 4 bazena – 2 otvorena sa delom za decu koji se greje zimi, jedan bazen sa akva parkom koji se greje zimi i sadrži 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, jedan zatvoreni bazen koji se dodatno plaća i jedan u delu Villas. Tu su još i dečiji klub, odbojka na plaži, teretana, fitnes,  stoni tenis.

Gosti dela Villas koji se nalazi sa druge strane ulice mogu koristiti veći deo sadržaja hotela napred (po pravilima hotela koji se menjaju u zavisnosti od sezone).

Zvaničan sajt hotela: www.hilton.com

Plaća se: diving centar, centar za sportove na vodi, health club, jacuzzi,  sauna, masaža, teniski teren, bilijar, Wi-Fi (besplatan samo u lobiju), usluge pranja i peglanja veša, apoteka, doktor.

NAPOMENA AGENCIJA: Hotel je u pešačkoj zoni Memše, idealan za klijete koji žele večernju šetnju u novom delu grada. Lepa plaža, odlična usluga! Topla preporuka!

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.