Početna » Zimovanje » Srbija » Zlatibor » TRIM APARTMANI – ZLATIBOR

TRIM APARTMANI – ZLATIBOR

Trim Apartmani Zlatibor

TRIM APARTMANI – ZLATIBOR

 Apartmanski smeštaj na Zlatiboru

Razloga da odaberete apartmanski smeštaj, kada boravite na Zlatiboru, je zaista mnogo. Jedan od osnovnih je taj što niste vezani za hotelsku uslugu. Dakle, sami pripremate obroke ili uživate u gurmanlucima koji Zlatiborski restorani i te kako mogu da ponude. Niste vezani za tačno određeno vreme obroka, imate slobodu da ručate ili večarate gde i kada Vama to odgovara. I ne samo to, apartmaniski smeštaj na Zlatiboru, kao što su Trim Apatmani, nude boravak nedaleko od centra ali daleko od vreve, gužve i urbanih delova naselja.

Prema tome, ako ste na ZLatibor došli da uživate u borovoj šumi, a na svega 15 minuta lagane šetnje do centra, ako ste neko ko voli pristojan smeštaj po super ceni, onda ste pronašli mesto gde ćete se vraćati! Baš kao i mnogi naši gosti!

Trim apartmani Zlatibor – se nalaze u najmirnijem i najlepšem delu Zlatibora, naselju „Sloboda“ u neposrednoj blizini Titove vile. Udaljeni su od jezera 10-15 minuta lagane šetnje, kroz Zlatiborsko zelenilo.
U sastavu Trim apartmana nudimo Vam dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane sa ukupnim kapacitetom od 60 ležaja, kao i obezbeđen parking pod video nadzorom!

Svi apartmani u ovoj vili na Zlatiboru, sadrže: kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju i spavaći deo.
Svi apartmani su opremljeni sa: TV, DVD, telefonom, ličnim sefom, klimom, fenom… Kao specijalne pogodnosti izdvajamo: bežicni internet, DVD klub i kombi prevoz za potrebe gostiju.

Trim Apartmani Zlatibor su pod protivpožarnom, SOS, alarmom i video zaštitom!

 Dnevni najam studija  bez terase po osobi: 1.250,00 dinara
Dnevni najam studija sa terasom po osobi: 1.350,00 dinara

NAPOMENE:

  • Kod boravka na Zlatiboru koji traje manje od 3 dana cene se uvećavaju za 20%!
  • Lux smestaj imaju doplatu od 100 dinara dnevno po osobi!
  • Doplata za pomoćni ležaj je 50%.
  • Boravišna taksa se plaća po odluci Republike Srbije i SO Čajetina i iznosi 120 dinara za odraslu osobu, a deca od 7-15 godina plaćaju 60 dinara.

NAČIN PLAĆANJE:

  • Na žiro račun agencije Porto Travel ili gotovinski u samoj agenciji, prilikom sklapanja ugovora.
  • Prilikom rezervacije, uplaćuje se akontacija u visini od 30% dok se ostatak uplaćuje najkasnije 7 dana pred početak aranžmana.
  • Na 3 jednake mesečne rate, deponovanjem čekova ili putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija Porto Travel ima ugovor saradnji.

Popunite obrazac na dnu ekrana, kontaktirajte Porto Travel agenciju i vrlo brzo će Vam stići naša ponuda sa cenom i raspoloživim kapacitetima!

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal