Hotel Steigenberger Aqua Magic 5* Hurgada

Hurgada – Egipat 2024.

Hotel Steigenberger Aqua Magic 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Preporučujemo hotel prvenstveno porodicama sa decom i onima koji vole letnje uživanje na bazenima, ali i Aqua park visokih standarda. Vrhunska zabava na vodenim toboganima za celu porodicu”.

Hotel Steigenberger Aqua Magic 5* je idealan izbor za porodice sa malom decom i ljubitelje velikih bazenskih površina i aqua parka. Iako nije na samoj plaži, uz laganu šetnju, prolaskom kroz hotel Steigenberger Al Dau, stižete na savršenu peščanu plažu.

Steigenberger Aqua Magic je hotel gde se naši gosti rado vraćaju, kako u letnjem periodu tako i u toku cele godine. Razlog su bazeni koji se greju u zimskom peridu.

Ukoliko za Vaš odmor u Hurgadi odaberete Steigenberger Aqua Magic hotel, bićete smešteni na prelepoj promenadi, šetalištu koje je srce moderne Hurgade. Idealna lokacija za sve one koje posle aktivnog dana, ipak vole i večernju šetnju centrom grada!

Dakle, odlična lokacija u Hurgadi, kvalitetna usluga i super zabava za celu porodicu!

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

STEIGENBERGER AQUA MAGIC, CENOVNIK – MAJ 2024.

STEIGENBERGER AQUA MAGIC, CENOVNIK – JUN 2024.

STEIGENBERGER AQUA MAGIC, CENOVNIK – JUL 2024.

STEIGENBERGER AQUA MAGIC, CENOVNIK – AVGUST 2024.

STEIGENBERGER AQUA MAGIC, CENOVNIK – SEPTEMBAR 2024.

Sadržaji u hotelu Steigenberger Aqua Magic 5* – hotelski komples poseduje nekoliko restorana:

glavni restoran (Magic Flavors – ishrana na bazi bogatog švedskog stola), dečiji restoran Magic Kids (koji poseduje švedski sto za decu), Italijanski restoran Magic Palappa Restaurant (doručak i ručak – polu-švedski sto, večera – a la carte, uz obaveznu prethodnu rezervaciju, koju je potrebno napraviti na recepciji hotela, dan ili dva ranije), Restoran na plaži Magic Blue (omiljeno mesto okupljanja u toku dana za ručak i sladoled od 12:00h do 17:00h), A la carte restoran Magic Sky na krovu hotela (a la carte večera u predivnom ambijentu), Magic Souk (večera od 17:00 h do 22:30 h).

Hotel Aqua Magic, takođe poseduje nekoliko barova: Magic Splash kod aqua parka, Magic Breeze na bazenu, Magic Lounge u lobiju, Magic Sky na krovu hotela i Magic Blue bar na plaži. Piće i osveženje u toku dana i večeri, su Vam uvek u blizini i na dohvat ruke.

Hotel Steigenberger Aqua Magic, poseduje nekoliko bazena za odrasle i decu, bazen na krovu za opuštanje za odrasle, Splash/Aqua park sa mega slajdovima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, mini klub (2-4 godine), dečiji klub (4-12 godina), teens club (13-16 godina), fitnes centar, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal.

Uz doplatu u hotelu možete koristiti: Vista spa centar, masaže, ronilački klub i akva centar, terene za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasejling, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša.

Smeštaj: hotel poseduje 705 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju: SAT LCD TV, klilma uređaj, kupatilo sa tušem, mini bar, wireless internet (uz doplatu u sobu, dok je u javnim delovima hotela dostupan), sef i telefon.

TIPOVI SOBA U HOTELU STEIGENBERGER AQUA MAGIC, HURGADA LETO 2024:

Standardne sobe (manji broj su renovirane, ne renovirane imaju stari nameštaj i skromnije izgledaju) veličine su 24 m2, bez terase, pogled na pustinju ili baštu. Ove sobe su namenje za smeštaj maksimalno dvoje odraslih.

Superior sobe (manji broj su renovirane, ne renovirane imaju stari nameštaj i skromnije izgledaju) veličine 34 m2, imaju terasu/balkon i pogled na baštu, pustinju, aqua park ili bazen. Ovde mogu da se smeste, maksimum 2 odraslih i 1 dete ili 3 odraslih.

Deluxe sobe (nove sobe) veličine 45 m2, imaju terasu/balkon i pogled na promenadu, aqua park ili bazen (maksimum 2 odraslih i 1 dete). Porodična soba veličine 50 m2, imaju terasu/balkon i pogled na promenadu, aqua park ili bazen. Ove sobe su namenjene za smeštaj 2 odraslih i 2 dece ili 3 odraslih.

Zvaničan sajt hotela: www.steigenbergeraquamagic.com

Plaža hotela Steigenberger Aqua Magic 5*: Gosti ovog hotela koriste plažu odmah pored plaže hotela Steigenberger Al Dau beach, koja je udaljena od recepcije oko 550 m (sa druge strane promenade, dakle prelazi se ulica). Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela Steigenberger Aqua Magic 5*, na bazi švedskog stola.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

 

 

 

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.