Hotel Continental 5* – Hurgada 2023.

Egipat Leto 2023.

 

Hotel Continental 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Hotel Continental u Hurgadi, je naša topla preporuka, može se reći da je ujedno i naš favorit. Smešten na odličnoj lokaciji i još boljoj plaži! Predlažemo ga parovima, odraslim osobama koje traže odmor i kupanje na vrhunskoj plaži!”.

Hotel Continental 5* u Hurgadi se nalazi u takozvanom novom delu Hurgade u najmodernijem delu Hurgade u zoni Memša. Od Hotela Continental, aerodrom u Hurgadi je udaljen oko 5km, a stari deo grada Hurgada je na oko 10 km od hotela. Možemo sa sigurnošću reći da ukoliko odaberete ovaj hotel za Vaš odmor, letovanje u Hurgadi nećete pogrešiti, jer hotel ima savršenu poziciju i vrhunsku uslugu!

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC 

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK FEBRUAR 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK MART 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK APRIL 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK MAJ 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK JUN 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK JUL 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK AVGUST 2023.  

HOTEL CONTINENTAL, HURGADA 5*  – CENOVNIK SEPTEMBAR 2023.  

Hotel Continental 5* u Hurgadi  je savršeno ušuškan u zalivu sa predivnom plažom i privatnom marinom. Od 2017. godine nosi naziv Continental Hurghada Resort (do tada je bio deo lanca Movenpick). Zbog svoje lokacije i sadržaja predstavlja dobar izbor za odmor.

Za decu su tu dečiji klub Snoopy (4-12 godina), mini disco, čuvanje dece.

Hotel poseduje lepo uređenu peščanu plažu dužine oko 300m.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen, ketler, terasa/balkon/prozor od poda do plafona.

Standardne sobe (48m2) primaju maksimalno dvoje odraslih i dete.

Family sobe (50m2) mogu maksimalno da prime dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete (deca spavaju na sofi na razvlačenje).

Plaća se: mini bar, telefon, internet, room service.

Usluga je polupansion (doručak i večera na bazi samoposluživanja – izbor više jela) ili all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Jednom u toku nedelje je besplatna večera u Al Dente a la carte restoranu.

Dodatno se plaćaju: a la carte restorani, espresso, turska kafa, ceđeni sokovi, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, piće posle 23h, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.

Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Gosti hotela Continental u Hurgadi mogu koristiti: veliki bazen (zimi se greje jedan deo), fitnes centar, teren za tenis, dva skvoš terena, pedalina 30 min za vreme boravka, mini intro kurs ronjenja na bazenu, Za decu je organizovana animacija u dečijem klubu Snoopy, a uveče mini disco.

Plaća se: stoni tenis, bilijar, sauna, jacuzzi.

Zvaničan sajt hotela: www.continental-hurghada.com

NAPOMENA AGENCIJE: Hotel Continental u Hurgadi, je naša topla preporuka, može se reći da je ujedno i naš favorit. Smešten na odličnoj lokaciji i još boljoj plaži! Predlažemo ga parovima, odraslim osobama koje traže odmor i kupanje na vrhunskoj plaži!
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 235/ 2020.
POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.