Albatros White Beach Resort 5* – Hurgada, Leto 2023.

Egipat – leto 2023.

Albatros White Beach Resort  5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Hotel Albatros White Beach Resort 5*  je jedan od hotela koji je nama lično, ostavio zaista odličan utisak. Malo je hotela u Hurgadi, koji odišu takvom atmosferom, odmerenošću i higijenom. Ostavio nas je potpuno bez daha! Fotografije ne mogu preneti pravi utisak, jer hotel Albatros White Beach deluje zaista mnogo bolje na licu mesta nego na slikama. Ukoliko odabete ovaj hotel za Vaš odmor u Hurgadi, za leto 2023. sigurno nećete pogrešiti. Ono što ćete ovde dobiti je vrhunska usluga na bazi bogatog all inclusiva, divna peščana plaža i sadržaji za celu porodicu”.

Naša preporuka za Vaš odmor i odmor Vaše porodice u Hurgadi je definitvo Albatros White Beach 5*. Ovo je jedan od hotela koji nude mnogo sadržaja za porodice sa manjom decom, uzrasta od 2 godine pa do 10 godina naročito, jer su svi tobogani i manji aqua parkovi namenjeni deci koja su tog uzrasta i ima ih dovoljno za celodnevnu zabavu!

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

ALBATROS WHITE BEACH  5* – CENOVNIK FEBRUAR 2023.

Albatros White Beach Hurgada cenovnik februar 2022

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA – CENOVNIK MART 2023.

Albatros White Beach Hurgada cenovnik mart 2022

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA  – CENOVNIK APRIL 2023.

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA  – CENOVNIK MAJ 2023.

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA – CENOVNIK JUN 2023.

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA – CENOVNIK JUL 2023.

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA – CENOVNIK AVGUST 2023.

ALBATROS WHITE BEACH  5* HURGADA  – CENOVNIK SEPTEMBAR 2023.

Hotel Albatros White Beach se nalazi oko 6 km udaljen od aerodroma i centra Hurgade.

Novi hotel iz lanca Pickalbatros, otvoren u martu 2016. godine. Nalazi se na 150 m dugoj peščanoj plaži. Hotel poseduje 6 bazena, 5 restorana i 7 barova.

Od sadržaja za decu tu su: mini klub, 4 dečija bazena sa toboganima, igralište i mini disko.

Plaža je peščana, dugačka 150 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona.

Usluga je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića (od 10:00 do 00:00), kafu, čaj, kao i sladoled (od 10:00 do 22:00).

Restorani: Italian Restaurant “Soprano”, Asian Restaurant “L’ Asiatique”, Oriental Restaurant “Saffron”, A –La Carte Restaurant “Wow”.
Barovi: Lobby Bar, Sport Bar, White Bar (pool bar), Millennium Bar, Olympus Bar (pool bar), Red Sky Bar, Beach Bar.

Hotel ima 473 smeštajne jedinice koje su raspoređene u nekoliko smeštajnih blokova u obliku potkovice (5 spratova): standardne sobe i apartmani. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, TWC, fen, mini bar, terasa/balkon/prozor od poda do plafona.

Standardne sobe (oko 40m2) primaju maksimalno dvoje odraslih i dete. Imaju pogled na baštu a uz doplatu na bazen, delimično i direktno na more. 

Hotel Albatros White Beach u Hurgad, ima 6 bazena – 2 za odrasle i 4 bazena za decu sa toboganima, teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku, mini golf, pikado, Wi-Fi u svim javnim prostorijama i sobama, dnevne i noćne animacije, diskoteku (pića uključena u cenu do 00:00), teretanu.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, hamam, masaže, đakuzi, frizer, sportovi na vodi, bilijar, hemijsko čišćenje, doktor (na poziv), šiša.

Zvaničan sajt hotela: www.pickalbatros.com/hotels/albatros-white-beach/

Hotel Albatros White Beach Resort 5* je jedan od hotela koji je nama lično, ostavio zaista odličan utisak. Malo je hotela u Hurgadi, koji odišu takvom atmosferom, odmerenošću i higijenom. Ostavio nas je potpuno bez daha! Fotografije ne mogu preneti pravi utisak, jer hotel Albatros White Beach deluje zaista mnogo bolje na licu mesta nego na slikama. Ukoliko odabete ovaj hotel za Vaš odmor u Hurgadi, za leto 2023. sigurno nećete pogrešiti. Ono što ćete ovde dobiti je vrhunska usluga na bazi bogatog all inclusiva, divna peščana plaža i sadržaji za celu porodicu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.