Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* – Hurgada

Egipat, Leto 2023.

Hotel Sunny Days 4* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

„Sada svako može da letuje u Hurgadi, ekonomičan odmor, za klijete koji nisu previše zahtevni ali svakako žele i očekuju kristalno čisto more, koje oduzima dah! Ako ste jedni od tih i želite povoljan aranžman, hotel Sunny Days će ispuniti Vaša očekivanja“.

Informacije o hotelu: Sunny Days je jedan od najprodavanijih hotela u Hurgadi! Odličan odnos cene i kvaliteta, čine da se gosti u ovaj hotel rado vraćaju!  Krajem 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirtette, su se udružili, spojili u jedan hotel koji sada nosi naziv Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*.

Hotel poseduje i novi Aqua Park, pa samim tim postaje odličan izbor i za porodice sa decom.

Lokacija hotela: Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade, na početku starog dela grada, poznatiji kao regija Dahar.
Udaljenost hotela Sunny Days 4* od aerodroma je oko 9km, dok se hotel nalazi na 3km od starog dela Hurgade, po imenu Sakala.

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK FEBRUAR 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK MART 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK APRIL 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK MAJ 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK JUN 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK JUL 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK AVGUST 2023.

       SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK SEPTEMBAR 2023.

Smeštaj: Hotel se sastoji se od glavne trospratne i tri dvospratne zgrade sa standardnim i superior sobama i apartmanima. Ima ukupno 822 sobe, klimatizovane sa balkonom / terasom (ne sve sobe), SAT TV, telefonom, sefom, fenom na recepciji bez doplate, mini bar (korišćenje pića iz mini bara je uz doplatu).

Sobe se spremaju svakodnevno. Tipovi soba: standardne sobe (maks. 2+2 osobe, površine 22 m²), superior sobe, delux sobe, apartmani. Pojedine smeštajne jedinice imaju pogled more i cena im je definisana u cenovniku.

Sadržaj u hotelu: Hotel ima 3 restorana (2 a la carte uz doplatu), 3 bara, prodavnice, bazen. Sadržaj za decu: bazen za decu, igralište, dečiji klub (za decu od 4 do 12 godina), krevetac.

Plaža hotela: hotel se nalazi na laguni koja predstavlja lepo uređenu plažu sa uglavnom plitkom vodom I dosta korala. Ali može se reći da ujedinjenjem dva hotela, sada gosti imaju na raspolaganju dve plaže. Laguna je za plivanje i ima deo sa plićakom i postepenim ulaskom u more.

Druga plaža Coral beach je idealna za snorkling i ronjenje, i za njeno korišćenje je potrebna obuća za plivanje. Suncobrani, ležaljke, peškiri na plaži i bazenu su bez doplate. Sportski zabavni sadržaj AI koncept: teretana, aerobik, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, živa muzika. Sadržaj uz doplatu: masaža, sauna, bilijar, ronilački centar, internet kafe, teniski tereni. Sve to poseduje hotel Sunny Days Resort u Hurgadi.

Usluga u hotelu Sunny Days 4* : All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje) – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).  Hotel poseduje glavni i 3 a la carte restorana: “Orca”, “Al Dente” i „Layalina“(besplatni jednom u toku boravka), deo za decu u glavnom restoranu, dva lobby bara koji rade 24h, fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Pool bar, Snack bar, Andalusia bar, Marina disco and bar (otvoren isključivo u letnjoj sezoni), disco u blizini bazena (gde se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda) i internet cafe.

Dodatno se plaća: šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Zvaničan sajt hotela: www.sunnydaysegypt.com

Dodatno se plaća:  Spa centar  (masaže, sauna, jacuzzi i parno kupatilo su dostupni od 09:00 do 19:00), game centar, room service, Internet café, aqua centar, iznajmljivanje limuzine, usluge pranja i peglanja veša, doktor, čuvanje dece, ronjenje, salon lepote, gift shop, dnevna štampa, zlatare, knjižara.

Od juna 2017. godine otvoren je novi Aqua park za decu i odrasle „Water Aqua Slides„.

U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen za decu i odrasle (u toku zime se greje), igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku, fitness centar (otvoren od 10:00 do 20:00) – zabranjen je za mlađe od 16 godina, mala banka kod recepcije.  Za najmlađe tu je animacija, dečiji klub i mini disco. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.