Početna » Blog » Izleti u Egiptu

Izleti u Egiptu

Izleti iz Hurgade, šta odabrati?

Za vreme boravka u Egiptu, ne propustite priliku da obogatite letovanje u Hurhadi, odlaskom na neki od brojnih izleta koji će Vam biti ponuđeni na samoj destinaciji. Izleti u Egiptu su sadržajni i namenjeni svim putnicima, bilo da se radi o porodicama sa malom decom, ljubiteljima istorije ili pravim avanturistima koji vole adrenalisku zabavu!

Pogledajte koji izleti iz Hurgade će Vam biti ponuđeni od strane predstavnika agencije i odaberite onaj koji ćete dugo pamtiti kao lepo iskustvo sa Vašeg letovanja u Egiptu i Hurgadi.

Izlet u Kairo

Izleti u Egiptu

Obilazak Kaira, prestonice Egipta i ujedno najvećeg grada čitave Afrike, sa jedinim svetskim čudom koje je preživelo hiljade godina. Obilazak veličanstvenih piramida na platou Giza i misteriozne Sfinge, čuvara piramida. Obilazak Nacionalnog muzeja, koji poseduje preko 100.000 eksponata iz perioda pre Hrista, velelepno zlato Tutankamonove grognice, statue, maske, sarkofazi. Prilikom posete Nacionalnom muzeju Kaira, imaćete utisak da putujete kroz prošlost i da ste zaista privilegovani što imate mogućnost da doživite Drevni Egipat. Za vreme izleta, organizovan je ručak i plovidba rekom Nil, tradicionalnim felukama. Sa ovog izleta i posete Kairu, u Hurgadu se vraćate puni utisaka, koje ćete dugo pamtiti i prepričavati!

Cena izleta: 75 eur odrasli / 40 eur deca.

 

Izlet u Luksor

Izlet u Luksor

Luksor je za Herodota bio Teba sa hiljadu kapija, za Unesco muzej na otvorenom, a za Vas ostvarenje snova! Izlet koji zaista nudi mnogo. Poseta kolosima Memnona, grobnica egipatskih faraona u Dolini Kraljeva – jednom rečenicom, izlet na kome ćete putovati kroz vreme! Obilazak i poseta tri najveličanstvenije grobnice. Razgledanje hrama kraljice Hatšepsut, prva žena vladar koja je krunisana sa svim počastima kao kralj i koja je dobila svih pet počasnih imena Faraona. Sledi kratak predah za ručak, uz najlepše specijalitete orijenta. Obilazak istočne obale: odlazak do veličanstvenog hrama Karnak – jednog od najvećih na svetu, koji je građen u periodu od 2000 godina. Izlet u Luksor se završava vožnjom Nilom, tradicionalnim felukama.

Cena izleta: 75 eur odrasli / 40 eur deca.

 

Mega Safari izlet

Vožnja kvadovima u Egiptu

Izlet Mega Safari je izlet prvenstveno namenjen avanturistima! Adrenalinska zabava, koja podrazumeva vožnju džipovima oko 25km u pustinju. Motori četverotočkaši kvadovi, biće Vaše prevozno sredstvo kroz samu pustinju, do beduinskog sela, sa usputnim slikanjem fatamorgane. Program izleta obuhvala razgledanje „naselja“ koje nastanjuju beduini sa svojim porodicama, obilazak beduinske apoteke, pekare, ispijanje tradicionalnog orijentalnog čaja uz nargilu. Jahanje kamila koje morate zabeležiti Vašim fotoaparatima ili telefonima, biće divna uspomena na Egipat! Imaćete priliku da uživate u trbušnom plesu, tanuri i igri derviša, a sve to uz večeru pod zvezdanim nebom Sahare.

Cena izleta: 35 eur odrasli / 20 eur deca.

 

Izlet na Rajsko ostrvo

Izlet na Rajsko ostvo u Hurgadi

Jedan od omiljenih porodočnih izleta, je svakako odlazak na Rajsko ostvo. Ako ste maštali o egzotičnoj destinaciji, belom pesku pod stopalima, tirkiznim nijansama plavog mora, onda će ovaj izlet Vaše maštanje pretvoriti u realnost. Zaista ćete imati utisak da ste na rajskom mestu! Ovaj izlet obuhvata plovidbu brodom i pauze na onim mestima, gde je koralni svet šaren i bogat. Ronjenje – snorkling  sa maskom i parajima, uživanje u ambijentu jednog potpuno drugog eko sistema i čarima Crvenog Mora. Sledi odlazak na netaknuto Rajsko ostrvo Giftun, gde Vas očekuje kilometarska plaža, puderast beli pesak, tirkizna voda i nezaboravan zalazak sunca. Ručak, piće, voda, čaj, oprema za snorkling su uključeni u cenu izleta.

Cena izleta: 25 eur odrasli / 15 eur deca (od 08.00 h do 15.00h)
Cena izleta: 35 eur odrasli / 20 eur deca (od 12.00 h do 19.30h)

 

Ronjenje u Crvenom moru

Ronjenje u Hurgadi

Za one koji žele da otkriju podvodni svet Crvenog mora, da im raznobojni korali i najrazličitije vrste riba budu na dohvat ruke, ovaj izlet je nezaboravno iskustvo! Mnogima je upravo ovaj izlet motiv dolaska u Egipat i Hurgadu! Cena izleta uključuje dva zarona sa kompletnom ronilačkom opromom, uz prethodnu obuku i prisustvo instruktora ronjenja. Svaki zaron Vam omogućava potpuni doživljaj i uživanje u trajanju od 20 do 25 minuta. Između dva zarona, na brodu se servira ručak i prepričavaju ronilačke priče o stanovnicima morskih dubina!

Cena izleta: 40 eur

 

Plivanje sa Delfinima

Izlet plivanje sa delfinima

Izlet plivanje sa Delfinima je doživljaj koji se pamti ceo život! Namenjen je prvenstveno deci, ali i odraslima koji znaju koliko su delfini mila i inteligentna bića! Postoje dve opcije organizovanja ovog izleta. Jedna je isplovljavanje iz marine u jutarnjim satima, ka otvorenom moru – prirodnom staništu delfina.

Druga opcija izleta, jeste odlazak  delfinarijum/bazen gde je organizovan šou program sa delfinima ili plivanje sa njima. Kada se nađete sami u bazenu sa delfinom, emocije su vrlo jake, jer kontak sa Delfinom se nikada ne zaboravlja! Pokušajte!

Osim navedenih izleta, bićete u prilici da se odlučite i za brojne druge avanture kao što su odlazak u Aqua Park, Spa Centar ili Grand Aquarium. Šta god da od navedenog odaberete, doživećete magiju Egipta! Iskoristite Vaš odmor u Hurgadi na najbolji način, upoznajte zemlju, istoriju, kulturu, budite aktivni i vratite se kući puni utisaka i sa jednom željom…. da se nekada, ponovo, vratite u Egipat!

Programi izleta i cene su  podložni izmenama, a sve datelje, kao i popuste na izlete,  ćete dobiti na prvom info sastanku po dolasku u hotel u Hurgadi.

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU SMEŠTAJA – HOTELI U HURGADI

 

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas




    Powered by WebPortal