Tropitel Sahl Hasheesh 5* – Hurgada 2024.

Egipat, leto 2024.

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* je izvrsno lociran u delu Hurgade Sahl Hašišu. Ovaj hotel nudi magičan pogled na Crveno more, ali pre svega može da se pohvali velikim brojem restorana, barova i raznovrsnom animacijom. Ovde će svaki gost naći kutak za sebe, bilo da želite da se opuštate na plaži ili učestvujete u brojnim, gotovo celodnevnim aktivnostima tima za animaciju hotela Tropitel Sahl Hasheesh.

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

TROPITEL SAHL HASHEESH 5* HURGADA – CENOVNIK MAJ 2024.

TROPITEL SAHL HASHEESH 5* HURGADA – CENOVNIK JUN 2024.

TROPITEL SAHL HASHEESH 5* HURGADA – CENOVNIK JUL 2024.

TROPITEL SAHL HASHEESH 5* HURGADA – CENOVNIK AVGUST 2024.

TROPITEL SAHL HASHEESH 5* HURGADA – CENOVNIK SEPTEMBAR 2024.

Hotel se nalazi u novoj komuni Sahl Hasheesh na svojoj plaži, 18km od aerodroma 20km od centra Hurgade.

Kompleks ima dosta dodatnih sadržaja što ga čini primamljivim za sve kategorije turista. Preporučuje se svima koji vole dobar i luksuzan odmor, praćen dobrom uslugom.

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh u Huragi, poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj  je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Usluga je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Glavni restoran La Palma gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, snack bar (užina). Gostima su takođe na raspolaganju a la cart restorani (Mexican, Italian) u kojima mogu jednom za vreme boravka besplatno da koriste večeru uz obaveznu rezervaciju. Tu su i loby bar, bar pored bazena koji je otvoren od 10:00 do zalaska sunca, snack bar i beach bar. Sladoled za decu  je uključen u cenu i služi se od 15 do 17h. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom a jednom nedeljno sokovima.

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Kompleks ima 566 smeštajnih jedinica. Standardna soba je dvokrevetna soba sa mogućnošću dodavanja sofe. Sve sobe poseduju: LCD SAT-TV, klima uređaj, IP telefon, kupatilo sa odovojenim delom za tuš i kadu, sef, fen za kosu. Sobe imaju balkon ili terasu. Superior sobe su malo veće od standardnih a od dodatne opreme sadrže bade mantil i papuče.

Gostima su na raspolaganju: klub za decu, dnevne animacije, tri bazena na otvorenom (jedan bazen se zimi greje), wi-fi sa smanjenom brzinom na recepciji i lobby bar-u, teretana – samo za starije od 16 godina, dečiji bazen i jacuzzi na otvorenom, hotelski shutlle bus koji besplatno vozi do centra Hurgade  u 10:30 časova, sa povratkom u 13:30 časova (u terminima van tih se plaća), teniski teren (osvetljenje uveče i oprema se dodatno plaća), stoni tenis i odbojka na pesku, a uz doplatu: doktor, kozmetički salon, prodavnice, internet cafe, spa centar – tursko kupatilo, jacuzzi, masaže, bilijar, sportovi na vodi, klub za ronioce.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.