Marriott Beach Resort 5* – Hurgada, Leto 2024.

Egipat leto 2024.

Marriott Beach Resort hotel 5* se nalazi u Hurgadi, na plaži, između starog centra Sakkale i novog šetališta Memša. Udaljen je 7 km od aerodroma, oko 5km od Sakkale i Nove Marine. Hotel se nalazi na sopstvenoj, peščanoj plaži koja je mostićem povezana sa malim ostrvom, i ta slika je postala je zaštitni znak Marriotta, koji budi u Vama želju za mirnim odmorom i boravku o ovom zaista odličnom hotelu.  Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC USLUGE

HOTEL MARRIOTT BEACH RESORT 5* – CENOVNIK MAJ 2024.

Smeštaj: Standardne sobe: AC, kuvalo, sef, telefon, mini bar, SAT TV, priključak za internet (dodatno se plaća), bade-mantile, fen za kosu.

Sadržaj: Poznati hotel u Hurgadi od sadržaja ima: pored glavnog restorana i više a la carte restorana (italijanski, azijski, internacionalni, restoran na plaži i pored bazena), nekoliko barova (Marrnet Cafe – coffee house, Patio Cafe, Sunset Lounge, Sunshine Bar, Surf&Turf Bar). Bazen za odrasle i 2 bazena za decu, prodavnice, lekara, banku, spa centar (jacuzzi, sauna, masaža), fitness centar, internet kafe (besplatan internet). Od dodatnih sadržaja: bilijar, 2 teniska terena, skvoš terene.

Usluga je  polupansionall inclusive, na bazi samoposluživanja (izbor više jela). U glavnom restoranu, Shorouk, služe se doručak (od 06:30 do 11:00), kasni doručak (od 11:00 do 12:00) i večera (od 18:30 do 23:00). Ručak se služi u restoranu na bazenu Surf and Turf (od 12:00 do zalaska sunca).

Pored glavnog, hotel poseduje italijanski a la carte restoran, Toscany (besplatno jednom u toku boravka) i četiri bara: Surf and Turf (od 11:00 do zalaska sunca), Sunshine Bar & Beach Front (od 10:00 do zalaska sunca), Patio Cafe (od 17:00 do 23:30) i Sunset Bar (od 18:30 do 23:30). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restoran, sva uvozna i flaširana pića.

NAŠA NAPOMENA: Marriot Beach Resort 5* je hotel čuvenog svetskog lanca, apsolutno luksuzan, uređen sa ukusom. Ovo je hotel koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim sa divnom plažom i odličnom uslugom, jedan je od hotela u koji se gosti koji borave u Hurgadi vraćaju.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.