Početna » Gradovi Evrope

Gradovi Evrope

Italija

Austrija

Mađarska

Češka

Poljska

Nemačka

Francuska

Španija

Portugalija

Holandija

Ex Yu

Grčka

Rusija

Turska

 

Gradovi Evrope putovanja 2024.

Gradovi Evrope putovanje i obilasci su avantura kojoj nema kraja. Kada jednom osetite lepotu i različitost metropola Evrope ili onih manjih mesta, uvek ćete proširivati svoj lični spisak destinacija koje želite posetiti.

Za posetu gradova Evrope uvek je pravo vreme, jer svako godišnje doba nosi svoju lepotu, bez obzira u kom mesecu godine da putujete. Period letnjih meseci idealan je da obiđete neku od Alpskih država i da uživate u nešto hladnijem letu, zimski dani mogu biti divni i sunčani na obali Mediterana, dok je obilazak muzeja i galerija u gradovima Evrope uvek pravi doživljaj!

 

Gradovi Evrope - putovanje autobusom

U našoj ponudi putovanja evropskim gradovima 2024., pronaći ćete mnogo toga uzbudljivog. Istanbul, Budimpešta, Beč, Prag i još mnoga putovanja autobusom. Bilo da putujete kako bi ste nešto novo videli i naučili ili je u pitanju šoping i druženje, putovanja autobusom po Evropi imaju svoje brojne prednosti. Jedna od najopravdanijih je cena putovanja, koja bude izuzetno povoljna, osim toga tu je mogućnost da na proputovanju vidite i obiđete mesta i predele kroz koje prolazite do vaše krajnje destinacije.

Putovanja po Evropi u pratnji iskusnog vodiča, koji je na ovakvim obilasima prisutan je prava privilegija! Kada čujete istorijat brojne priče i legende, upoznate navike i običaje ljudi nekog kraja, način života, obiđete znamenitosti onda putovanje postaje lični doživljaj i ostaje u Vama zauvek. I naravno, obzirom da na takvim putovanjima Evropom neko vreme provodite u autobusu, novo poznanstvo je neizbežno.

Gradovi Evrope - putovanje avionom

Za sve one putnike koji vole komfor, brz dolazak na destinaciju i svaki momenat dobro iskorišćen, do detalja osmišljen, naša putovanja u gradove Evrope avionom su kreirana upravo za Vas. Evropske metropole i blizina aerodroma gradovima Evrope, čine ova putovanja vrlo komfornim. Nema predugog putovanja i za svega nekoliko sati leta, stižete u drugi svet gde Vas očekuju Moskva, Lisabon, Istanbul, Rim.

Putovanja gradovima Evrope, zaista su prilika da upoređujete, učite i bogatite svoj um lepim mometima, predelim, arhitektonskim i kulturnim zdanjima. Da uživate svim čulima u gurmanlucima i široko prihavatite novo i drugačije.

 

 

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal