Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* – Hurgada

Egipat, Leto 2024.

Amarina Abu Soma Resort  5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Novootvoren hotel, koji je počeo sa radom od avgusta 2019. godine. Preporuka kako parovima, tako i porodicama sa decom, dakle svima koji traže lepu plažu i pre svega pravi odmor”.

Hotel Amarina Abu Soma Resort 5* se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km. Odličan hotel, odiše novim enterijerom i ljubaznim osobljem, koje za cilj ima samo jedno, da Vaš odmor bude onakav kakvim ga Vi u Hurgadi zamišljate.

Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine, određeni a la carte restorani i većina barova će se otvarati postepeno. Resort u ponudi ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

AMARINA ABU SOMA RESORT 5* – CENOVNIK 2024.

 

Za decu tu su mini klub (3-6 godina), dečiji klub (7-12 godina), teens klub (13-17 godina), mini disko, bazen, animacije i sportske aktivnosti.

NAPOMENA: delovi hotela koji će biti otvoreni naknadno su:
– Lift u glavnoj zgradi
– Diskoteka
– Beer Garden
– Shisha Bar
– A la carte restorani Chopsticks i Amarina Club

Plaža hotela:
Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, sa zonom plitke vode i zonom duboke vode koja privlači zaljubljenike u podvodni svet.
Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.
Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj Amarina Abu Soma Resort:
Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu.
Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.
Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta.
Plaća se: telefon, room service, minibar.

Hrana i piće:
Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Zeina (orijentalna kuhinja), Luca Toni (italijanska kuhinja), Chopsticks (azijska kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone), Amarina Club (internacionalna kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Le Gourmet, Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, Pirates Bar, London Pub i Sky Lounge. U koncept su uključeni sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića,
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u periodu 00:00-10:00, nargila i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Ostali sadržaji:
Frizerski salon, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.

Sport i zabava:
Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe, dečiji bazen sa mini akva parkom, akva park sa 7 tobogana. Relax bazen i bazen za decu sa malim akva parkom se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).
Gostima su još na raspolaganju: bilijar, streličarstvo, teretana, stoni tenis, odbojka, dva teniska terena, Wi Fi internet, razne animacije, i predstave tokom večeri.

Zvaničan sajt hotela: www.amarinahotels.com/

Plaća se: osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.
Spa & wellness: gostima je u okviru Spa centra na raspolaganju korićšćenje teretane besplatno.
Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže kao i svi tretmani za negu tela.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.