Steingenberger Al Dau Beach 5* – Hurgada

Egipat, Leto 2024.

Steigenberger Al Dau Beach 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Naša topla preporuka za sve tipove gostiju parove, porodice sa decom i sve one koje traže izuzetno visok nivo usluge. Iz ovog hotela, poneli smo samo oduševljenje kvalitetom i gostoprimstvom. Zavidan nivo usluge! „

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5*, nalazi se na samoj obali mora, 5 km od centra Hurgade, u novom turističkom delu Memša pored šetačke zone i 4 km od aerodroma. Sa sigurnošću tvrdimo da je ovo jedan od najluksuznijih hotela u ovom delu Egipta.Hotel se nalazi se na svojoj peskovitoj predivnoj plaži, u novoj turističkoj zoni Memša, koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks preporučujemo porodicama sa decom i parovima.

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

CENOVNIK STEIGENBERGER AL DAU 5* HURGADA –  MAJ 2024.

CENOVNIK STEIGENBERGER AL DAU 5* HURGADA –  JUN 2024.

CENOVNIK STEIGENBERGER AL DAU 5* HURGADA –  JUL 2024.

CENOVNIK STEIGENBERGER AL DAU 5* HURGADA –  AVGUST 2024.

CENOVNIK STEIGENBERGER AL DAU 5* HURGADA –  SEPTEMBAR 2024.

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5*  poseduje privatnu peščanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Usluga Luxury All Inclusive – doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja – izbor više jela,  po hotelskim pravilima): rani doručak od 05:00 do 07:00 Karibu Lobby bar, doručak od 07:00 do 10:30  Tamarind glavni restoran, kasni doručak od 10:30 do 12:00 Karibu Lobby bar, ručak od 13:00 do 15:00, sladoled u terminu od 12:00 do zalaska sunca, popodnevni čaj od 16:00 do 18:00, večeru od 18:30 do 22:00, kasnu večeru od 22:30 do 00:30 Karibu Lobby bar, kao i noćne užine od 00:30 do 05:00.

U konceptu su takođe i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe) i a la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju.

Hotelski komples poseduje nekoliko restorana i barova: Glavni restoran (Tamarind), restoran Alexsandres, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar, Karibu Loby bar&Lounge, Ukumbi café, Shangalulu Fun bar, Dewan café (Oriental Shisha corner),  Tabaco, Juice Health club bar u Spa centru.

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.

Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel Steigenberger Al Dau Beach ima 388 smeštajnih jedinica i većina  (93%) je sa pogledom na more. Standardne deluxe sobe su veličine 50mi primaju dvoje odraslih i jedno dete. Veoma su prostrane i sadrže: SAT LCD TV, balkon, klilma uređaj, kupatilo sa tušem, mini bar, wireless internet (uz doplatu), sef i telefon.

Porodične sobe (dvoje odraslih i dvoje dece) su veličine 55m2 i opremljene su kao i standardne sobe.

Hotel poseduje bazene površine 5.000m2, bazen za decu koji se zagreva tokom zime i dečiji klub (4-12 godina), aerobik, fitness centar, teretanu sa trakom za trčanje, besplatno korišćenje Jacuzzi kade (od 09:00 do zalaska sunca) a uz doplatu: spa centar, sauna, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša.

Zvaničan sajt hotela: www.steigenbergeraldaubeach.com

Gosti koji imaju uplaćenu uslugu all inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice. Gostima su takođe na raspolaganju jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju, časovi golfa, jedrenja i surfinga.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.