Steingenberger Al Dau Beach 5* – Hurgada, Leto 2021.

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5*, nalazi se na samoj obali mora, 5 km od centra Hurgade, u novom turističkom delu Memša pored šetačke zone i 4 km od aerodroma. Sa sigurnošću tvrdimo da je ovo jedan od najluksuznijih hotela u ovom delu Egipta.Hotel se nalazi se na svojoj peskovitoj predivnoj plaži, u novoj turističkoj zoni Memša, koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks preporučujemo porodicama sa decom i parovima.

CENOVNIK FEBRAUAR 2021.

CENOVNIK MART 2021.

CENOVNIK APRIL 2021.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

 

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5*  poseduje privatnu peščanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Usluga Luxury All Inclusive – doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja – izbor više jela,  po hotelskim pravilima): rani doručak od 05:00 do 07:00 Karibu Lobby bar, doručak od 07:00 do 10:30  Tamarind glavni restoran, kasni doručak od 10:30 do 12:00 Karibu Lobby bar, ručak od 13:00 do 15:00, sladoled u terminu od 12:00 do zalaska sunca, popodnevni čaj od 16:00 do 18:00, večeru od 18:30 do 22:00, kasnu večeru od 22:30 do 00:30 Karibu Lobby bar, kao i noćne užine od 00:30 do 05:00. U konceptu su takođe i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe) i a la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotelski komples poseduje nekoliko restorana i barova: Glavni restoran (Tamarind), restoran Alexsandres, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar, Karibu Loby bar&Lounge, Ukumbi café, Shangalulu Fun bar, Dewan café (Oriental Shisha corner),  Tabaco, Juice Health club bar u Spa centru.

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel Steigenberger Al Dau Beach ima 388 smeštajnih jedinica i većina  (93%) je sa pogledom na more. Standardne deluxe sobe su veličine 50mi primaju dvoje odraslih i jedno dete. Veoma su prostrane i sadrže: SAT LCD TV, balkon, klilma uređaj, kupatilo sa tušem, mini bar, wireless internet (uz doplatu), sef i telefon. Porodične sobe (dvoje odraslih i dvoje dece) su veličine 55m2 i opremljene su kao i standardne sobe.

Hotel poseduje bazene površine 5.000m2, bazen za decu koji se zagreva tokom zime i dečiji klub (4-12 godina), aerobik, fitness centar, teretanu sa trakom za trčanje, besplatno korišćenje Jacuzzi kade (od 09:00 do zalaska sunca) a uz doplatu: spa centar, sauna, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša.

Gosti koji imaju uplaćenu uslugu all inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice. Gostima su takođe na raspolaganju jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju, časovi golfa, jedrenja i surfinga.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.