Caribbean World Soma Bay 5* – Hurgada

Egipat, Hurgada – Leto 2024.

Hotel Caribbean World Resort 5* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Ako Vaše letovanje zamišljate kao odmor na savršenoj plaži, bez mnogo buke i galame, daleko od gužve …
Ako uživate u moru, plivanju i opuštenom odmoru sa svojom porodicom, onda je Caribbean hotel upravo za Vas”.

 

Hotel Caribbean World Resort 5* – je zaista idealan izbor ukoliko ste u Hurgadu došli u potrazi za odmorom na prelpoj plaži.  Hotel ima ukupno ima 520 standardnih, porodičnih soba i apartmana sa pogledom na more, vrt ili plažu. Sve sobe imaju: fen, sef, mini bar (uz doplatu), klimu, LCD TV i telefon. Sobe se spremaju svakodnevno. Terase prostrane, omogućavaju uživanje sa pogledom na vrt ili more.

Sadržaji hotela Caribbean World Resort 5*: Hotel ima: 3 restorana, 5 barova, 3 otvorena bazena, biznis salu, internet kafe, amfiteatar, doktora, prodavnice, frizera, diskoteku, bankomat, menjačnicu i organizovan bus prevoz do centra Hurgade uz doplatu. Tipovi soba: apartmani, standardne, porodične i sobe sa balkonom / terasom. Sadržaji za decu: dečiji bazen, mini diskoteka, Solino klub na plaži, animacije (ujutru i uveče), dečiji meni, babysitting servis, igralište, dečiji klub, krevetac.

Plaža: prelepa, peščana plaža, korišćenje suncobrana, ležaljki, dušeka i peškira na plaži i bazenu je besplatno. Sportski i zabavni sadržaj: SPA centar, sauna, parno i tursko kupatilo, jacuzzi, sportovi na vodi, teniski tereni, fitnes, stoni tenis, bilijar, pikado, odbojka na plaži, košarka, fudbal na plaži, akva park, vaterpolo i ronjenje.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

NAPOMENA AGENCIJE: AKO ŽELITE ODMOR U EGIPTU NA SAVRŠENOJ PEŠČANOJ PLAŽI, SA POSTEPENIM ULASKOM U MORE, BEZ KORALA, SAMO PESAK POD STOPALIMA, NA PRAVOM STE MESTU!

CENA U TABELI OBUHVATA PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL INC. USLUGE

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5* HURGADA – CENOVNIK MAJ 2024.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5* HURGADA – CENOVNIK JUN 2024.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5* HURGADA  – CENOVNIK JUL 2024.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5* HURGADA – CENOVNIK AVGUST 2024.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5* HURGADA – CENOVNIK SEPTEMBAR 2024.

Usluga u hotelu Caribbean World Resort 5* je all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Caribbean, hotel ima 5 a la carte restorana: Tortuga Beach Grill, Barbecue, La Palma i Fish Market. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cuba Beach Bar, Aladdin Cafe & Shisha Corner, Jamaica Pool Bar, Melody Gazebo Bar, Aloha Lobby Bar. Coco Loco Fresh Bar i Caribbean Disco & Lounge. U koncept su uključene i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Zvaničan sajt hotela: www.caribbeanworldresorts.com

Dodatno se plaća: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HOTELI HURGADA

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.