HOTEL W GRAND 3* – PETROVAC

CRNA GORA LETO 2022.


Hotel W Grand 3* Petrovac – nalazi se naselju Brežine, udaljenom 300 metara od petrovačke gradske plaže .

Smeštaj Hotel W Grand 3* Petrovac – Sobe su modernog enterijera, sa kablovskom televizijom, mini barom, telefonom, internet priključkom, fenom i prostranom terasom. Sve su okrenute prema moru.

Hotelski sadržaji
Na poslednjem spratu hotela nalazi se restoran sa kafe barom, konferencijska sala, jacuzzi, sauna, teretana, salon za masažu i otvorena terasa sa garniturama za sedenje, ležaljkama za sunčanje, prostorom za igru dece i lepim pogledom na petrovačku tvrđavu Lazaret, pučinu i guste borove šume.

Konferencijska sala pogodna je za održavanje seminara, prezentacija i kurseva, opremljena je kompjuterskom opremom i obezbedjen pristup internetu. Recepcija hotela otvorena je 24 sata za prijem i prihvat gostiju. Pored nje se nalazi prostorija za odlaganje prtljaga i plažnih rekvizita.

Gostima su na raspolaganju i usluge hotelskog vešeraja. Dve svlačionice sa tuš kabinama su na raspolaganju gostima kojima je ujutro završen aranžman u hotelu, a putuju u večernjim časovima. Sve prostorije hotela su klimatizovane. Objekta poseduje solarni sistem sa centralnim grijanjem tople vode. Stepeništa, dva lifta, parking i ulazi u objekat su pod video nadzorom.

Gradska peščana plaža udaljena je od hotela oko 300 m. Gosti hotela plaćaju dodatno plažni mobilijar.

Usluga: Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

HOTEL WGRAND 3* PETROVAC – CENOVNIK LETO 2022.

 

U CENU JE URAČUNATO
Boravkak na bazi usluge polupansiona u odabranom tipu smeštaja. Obroci se služe po principu samoposluživanja.
Wi Fi internet

WGRAND HOTEL 3* PETROVAC DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/dan
Boravišna taksa i osiguranje deca 0-12 godina 0,50 eur osoba/dan
Jednokrevetna soba 50%
Krevetac za bebu besplatno ( na upit)

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Deca do 4 godine u pratnji dve odrasle osobe bez lezaja – besplatno
Deca od 4 do 12 godina ukoliko koriste zajednički ležaj 50%
Deca 4-12 godina ukoliko koriste poseban ležaj 30%
Dvoje dece 4-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u trokrevetnoj sobi po 50% popusta
Deca 4-12 godina – besplatno tokom boravka u aprili, maju, junu ( do 20.juna), septembru i oktobru.

USLOVI PLAĆANJA LETO 2022:
Cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Nbs na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 20 dana pre polaska.

2. UPLATA NA RATE BEZ KAMATE:

– ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2022. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 20 dana pre polaska.
– ADMINISTRATIVNA ZABRANA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2022. god. sa firmama gde Porto Travel agencija ima ugovor o saradnji.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ PETROVAC

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 198/2021.

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Petrovac sve svoje stare prijatelje i nove goste očekuje u svojoj punoj lepoti.