HOTEL MONA- ZLATIBOR

Hotel Mona 4* Zlatibor>>Cenovnik 2017. – promo paketi

 

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora – nalazi se hotel Zlatibor Mona. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljena od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.

Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala sef, mini bar, fen, telefon i internet konekciju. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom.

Hotel poseduje nadaleko poznat wellnes centar! Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness započinjete putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju Vašeg tela. Prijatne mirisne note, profesionalno i ljubazno osoblje, prelepa kombinacija boja i materijala u startu na Vas ostavljaju pozitivan utisak. Svest da se Vaše vredne stvari nalaze na sigurnom, kroz elektronski sistem ulaženja u svlačionice, pomaže da se Vaša briga ostavi ispred naših ulaznih vrata.

Izolovani od buke, gužve i stresa kročite u veliki plažni deo sa 60 sedećih i ležećih mesta. U zavisnosti od temperature vode koja Vama prija, na raspolaganju su Vam standardni bazen i 2 topla manja bazena. Voda pozitivno utiče na naše misli i opuštanje mišića, pa nije ni čudno što je SPA skraćenica od Salus per Aquam – do zdravlja putem vode.
Fitness centar, masaže i tretmani lica i tela, preparatima renomiranih brendova, učiniće da se svaka Vaša ćelija obnovi i duša nahrani, a kao kruna našeg wellness-a tu su i tretmani autohtonim biljkama Zlatibora koje je osmislio naš wellness tim.