Početna » Wellness & Spa » Wellness & Spa - Srbija » HOTEL IZVOR – ARANĐELOVAC

HOTEL IZVOR – ARANĐELOVAC

HOTEL IZVOR – ARANĐELOVAC

Hotel Izvor 5* Aranđelovac, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje.

Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima,  dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje  u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”!

Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel posle 14:00h.
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela do 12:00h, osim nedeljom kada je mogud produžen boravak u sobi do 17h, u yavisnosti od raspoloživosti

OPIS HOTELA:

Lokacija: Hotel Izvor je prestižan i jedinstven u Srbiji, ponosan dobitnik nagrade za najbolji hotel jugoistočne Evrope, udaljen je samo sat vremena od Beograda i svojim wellness programom i aqua parkom predstavlja biser kraljevske Bukovičke banje. U srcu Šumadije, između planinskog venca Bukulja-Venčac i Orašačkog brda nalazi se Aranđelovac. Ovaj banjski centar je od davnina poznat po blagotvornoj kiseloj vodi, danas svima poznatoj flaširanoj „Knjaz Miloš“ vodi. Bukovička mineralna voda svrstana je u red najpoznatijih evropskih i svetskih alkalno-ugljeno kiselih voda širokog dijapazona lekovitosti. Bukovička banja nalazi se u centru Aranđelovca u čuvenom parku sa bogatim cvetnim alejama, fontanama, drvoredima skulpturama i izvorima pitke vode. Ljubiteljima aktivnog odmora preporučuje se poseta Oplencu, manastirska tura, jahanje, biciklizam, pešačke ture i pecanje na Garaškom jezeru.

Sobe: Hotel Izvor ima ukupno 165 soba i apartmana, od kojih svaki ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef, bademantil, papuče i terasu. Hotelski sadržaj: Gostima je na raspolaganju pansionski restoran sa posluženjem na bazi švedskog stola i 2 a la carte restorana sa ponudom nacionalne, internacionalne i italijanske kuhinje, lobby bar, letnja terasa i spa bar. Sport i zabava: Wellness & spa – u sastavu centra je 10 unutrašnjih i spoljašnjih bazena, bio sauna, relaks soba sa himalajskom solju, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, tepidarijumi, veseli tuševi, ponuda masaža i vichy tretmana. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora na raspolaganju su fitness centar, kuglana, stoni tenis i bilijar. Aqua park – predstavlja izvor zabave za celu porodicu, a sastoji se od 3 bazena sa mineralnom vodom, 12 tobogana za odrasle, 3 tobogana za decu i mnogo atrakcija koje de zadovoljiti i najzahtevnije posetioce. Pored vodenih atrakcija, nudi i sadržaje kao što su restoran, kafe-picerija, poslastičarnica sa sendvič barom, igrališta za decu, mnogobrojne sportske terene i amfiteatar.

USLOVI ZA DECU:
– Prvo dete do 6 godina je BESPLATNO, drugo dete do 6 godina plada 38,75 EUR, deca od 6 do 12 godina pladaju 116,00 EUR, deca preko 12 godina pladaju doplatu 232,00 EUR.

CENA UKLJUČUJE:
– Boravak na bazi polupansiona (doručak i večera).
– Neograničeno korišdenje SPA&Wellness centra (bazeni, saune, parna kupatila, đakuzi, fitnes centar).

Uslovi plaćanja:

  • Uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 60% aranžmana 15 dana pre početka korišćenja usluge.
  • Uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak aranžmana na 3 rate čekovma, bez kamate.
  • Uplatom celokupnog iznosa na žiro-račun agencije Porto Travel, a po izdatom predračunu.
  • Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Porto Travel ima potpisan ugovor.

 

 

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal