Početna » Wellness & Spa » Wellness & Spa - Slovenija » TERME ČATEŽ – SLOVENIJA

TERME ČATEŽ – SLOVENIJA

Wellness u Sloveniji – Terme Četež 2023.

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima…
Ako svoj produženi vikend želite da provedete u zdravoj, prijatnoj, zabavnoj, opušštenoj atmosferi, ako je wellness vašš životni stil ili želite da to postane – onda morate posetiti najveći i omiljeni turistički i zdravstveni centar Slovenije – Terme Čatež. Pored brojnih prednosti koje se ogledaju u mnošštvu sadržaja i mogućnosti koje imate u Termama Čatež, tu je i činjenica da su ove terme udaljene svega 430 km od Beograda. Terme Čatež su najveće prirodno lečilište u Sloveniji. Okruženi prirodom i opuššteni u termalnoj vodi koja izvire sa temperaturom između 42° C i 63° C, vratićete se svojim obavezama preporođeni, zdravi i nasmejani. Terme Čatež nude kvalitetan smeštaj i uslugu, od hotela visoke kategorije, do apartmanskognaselja kao i aktivan odmor u sportsko-rekreacionom centru.

Za ljubitelje aktivnog odmora tu su termalne rivijere: letnja – sa 10 bazena sa više od 10.000m2 termalnih vodenih površina (gusarsko ostrvo za najmlađe, dečiji vodeni park sa igračkama, olimpijski bazen, „spora reka“, bazen sa 3 tobogana, tobogan bumerang, bazen sa talasima, vodena pečurka, vodeno klizalište…), i zimska – bazenski kompleks sa više od 2.300m2 termalnih vodenih površina (tobogan skakaonica, tobogan kamikaza, pruga za surfovanje, gusarski brod za najmlađe, vulkansko brdo koje izbacuje lavu, bazen sa talasima, divlja reka i tobogan, masažna ležišta…).

U sastavu termalne rivijere je i Sauna park koji na površini od 1.500m2 nudi 8 tematsko različitih sauna: parna, infra-crvena, ekstremna, „aqua viva“ sauna, finska, slana, kristalna, indijanska. Gostima su na raspolaganju i Centar zdravlja i lepote u hotelu Terme, Spa & Wellness centar u hotelu Čatež, zdravstveni centar u hotelu Čatež, sportsko-rekreativni centar u hotelu Toplice…

Apartmani Čatež 3*

Apartmansko naselje sa 400 vrhunskih objekata za odmaranje posebno je namenjeno za porodični odmor. Predivan pogled, zelena okolina i raznovrsna ponuda sporta, rekreacije i zabave omogućuju ugodan boravak. U središtu Termi Čatež gostima su na raspolaganju samoposluga , apoteka, pošta, manji trgovački lokali, poslastičarnica i ugostiteljski lokali.

Gosti apartmana imaju mogućnost doplate pansionskih obroka u restoranu Grill koji se nalazi pored recepcije. Apartmani u Termama Čatež svrstavaju se u najvišu kategoriju tri zvezdice, imaju ukupno 47 kvadratnih metara stambene površine.

Opis apartmana: 

Apartmani SUPERIOR i LUX (novi) za 1-3 osobe odnosno 4-5 osoba: klima, mikrostalsna, roštilj, radio s CD-om, DVD, dnevni prostor, kuhinja, dve spavaće sobe, tuš/wc, fen, telefon, sat-TV, vrt, vlastiti parking.

Hotel Čatež 3*

Hotel Čatež 3* sa SPA centrom, gostima nudi širok spektar zdravstvenih i tretmana za ulepšavanje.

Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju: otvoreni i dva zatvorena bazena (sva tri sa termalnom vodom). Tu je i SPA centar sa raznim vrstama masaža, aroma terapijama, tretmanima za ulepšavanje i fitnes, kao i zdravstveni centar sa obučenim timom profesionalnih fizijatara. Cena uključuje kupanje u bazenskom kompleksu hotela „Čatež“, jedan ulaz dnevno na zimsku „Termalnu rivijeru“ i bogat animacijski program. Hotel ima parking.

Sobe su klimatizovane i opremljene telefonom, SAT TV, sefom i mini barom, a sve imaju kupatilo sa fenom, balkon ili terasu i internet priključak.

Hotel Terme 4*

Hotel “Terme” , renoviran tokom 2011 godine, sa svojom brižljivo odabranom ponudom privlačan je za goste koji žele provesti svoje slobodno vreme mirno i opušteno.

Renoviran zdravstveni i centar lepote svojim gostima nudi mogućnost da uživaju u otvorenom i zatvorenom bazenu, podvodnoj masaži termalnom vodom, finskoj sauni, turskom kupatilu, rimsko-irskom kupatilu, fitnes centru, solarijumu i raznim vrstama masaža. Hotel ima svoj bazen.

Cena uključuje: kupanje u bazenu hotela „Terme“, korišćenje saune i fitnes centra, ulaz dva puta dnevno na zimsku „Termalnu Rivijeru“, jedan ulaz dnevno u bazenski kompleks hotela „Čatež“ i bogat animacijski program.

Standard sobe su klimatizovane, sa SAT TV, mini barom, telefonom i kupatilom sa fenom, sobe u prizemlju su bez balkona. Superior sobe imaju balkon, klimu, SAT TV, mini bar, telefon, internet priključak, bademantile i kupatilo sa fenom.

Hotel Toplice 4*

U ovom hotelu se duh tradicije sjedinio sa modernim konceptom. Stari deo hotela je sagrađen u stilu švajcarskih kolibica, dok je novi deo građen tako da izađe u susret svima onima koji žele relaksaciju i aktivan odmor. Gosti hotela kroz tropsku baštu imaju direktan pristup u zimsku „Termalnu Rivijeru“ sa „Sauna Parkom“, kao i svim njihovim sadržajima. „Sabai centar“ ima zastupljene sve vrste tajlandskih masaža.

Cena uključuje: korišćenje fitness studia u hotelu „Toplice“, dva ulaza dnevno na zimsku „Termalnu rivijeru“ i bogat animacijski program. Hotel ima parking.

Neklimatizovane standard sobe imaju telefon, SAT TV, mini bar, sef, kupatilo sa fenom, internet priključak i samo nekoliko soba ima bakon. Superior sobe imaju klimu, SAT TV, mini bar, sef, kupatilo sa fenom, internet priključak, balkon ili terasu.

 

Terme Čatež, omiljene i uvek aktuelne, tokom cele godine nude zabavu za one najmlađe ali i potpuni relax za celu porodicu.

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal