VILA SOLE A MARE - NEOS MARMARAS, LETO 2020.

Vila Sole A Mare je novosagrađena vila koja se nalazi u srcu Neos Marmarasa u glavnoj pešackoj zoni. Od obale je udaljena 20m, a od poznate gradske plaže koja vodi ka Porto Carasu 300m. Vila je 2015. godine primila svoje prve goste. Smeštajne jedinice imaju direktan pogled na more ili bočni pogled. U ponudi imamo trokrevetne, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetne apartmane. Kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Sve sobe su moderno opremljene, sadrže LCD TV, klima uređaje, kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet, posuđe, frižider) i tende. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka.
GPS KOORDINATE: N 40° 5′ 35.0000000016″ E 23° 47′ 12.0000000012″

CENOVNIK LETO 2020.

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/2+1 Std SV – Dvokrevetni studio sa pomoćnim (metalnim) krevetom sa pogledom na more; 1/4+1 Std – Četvorokrevetni apartman sa pomoćnim (metalnim) ležajem; 1/4+1 App SV – Četvorokrevetni apartman sa pomoćnim (metalnim) ležajem sa pogledom na more.

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana ( smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, tabela ispod) po osobi

AUTOBUSKI PREVOZ

Program SITONIJA SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 1500 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.
Prevoz se vrši autobusima turisticke klase, visokopodni autobus ili dabldeker veličine, (TV, klima, DVD, WC…).
Organizator putovanja turistička agencija sa licencom OTP 292/2020., A 40.
Pogledajte celokupnu ponudu smeštaj Sitonija