VILA SEA VIEW - POLIHRONO, LETO 2020.

Vila Sea view se nalazi na oko 70 m od plaže, sa direktnim pogledom na more u novom delu Polihrona. Ispred same vile se nalazi gradski parking a u neposrednoj blizini dečije igralište. Na samom šetalištu se nalazi veliki broj supermarketa, prodavnica, giroserija, restorana i taverni.

Raspolaže trokrevetnim apartmanima sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetnim apartmanima u prizemlju i na I spratu. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, terasu, čajnu kuhinju (sa osnovnim posuđem, frižiderom, rešoom sa dve ringle), televizor i klimu (korišćenje klima-uređaja uračunato u cenu). U okviru programa „Letovanje 2020“ gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje interneta (agencija ne može garantovati brzinu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili njegovog nestanka usled tehničkih problema).

Vila Sea view nema sopstveni parking ali postoji mogućnost parkiranja ispred samog objekta na gradskom parkingu.
GPS koordinate : Latitude: 40.01564300 Longitude: 23.53220600

CENOVNIK  LETO 2020.

U cenu nije uračunata grčka boravišna taksa, trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.50€ po smeštajnoj jedinici po danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.
– pomoćni ležaj 4. osoba u 1/3+1 plaća 50€ i prevoz ( u smenama sa * plaća 50€)
– dete kao dodatna osoba prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj
– klima-uređaj uračunat u cenu
– spajanje smena u slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 25€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana

Autobuski prevoz
HALKIDIKI    POVRATNA KARTA    JEDAN PRAVAC
ODRASLI                          60                               40
DECA 0–12 GOD            50                                30

CENE U OVOJ TABELI ODNOSE SE NA KORIŠĆENJE SAMO USLUGE AUTOBUSKOG PREVOZA (VAN PAKET ARANŽMANA)

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije licenca OTP 176 / 2020.,A 35.

Pogledajte celokupnu ponudu smeštaj Polihrono

 Polihrono su 650. godine p.n.e sagradili doseljenici iz Eritreje, jednog od najvećih grčkih polisa, i tada se zvao Nea Polis. Nakon toga su Huni u svojim napadima uništili grad, u XI veku lokalni stočari su na istom mestu obnovili grad i nazvali ga Polihrono, po raznobojnom cveću. Ponovo je razoren od strane Turaka 1821. godine, ali je uspeo da se obnovi i vrati svoj sjaj. Polihrono poseduje dugu, peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, tako da je veoma povoljno za porodice sa malom decom. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki, kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Prirodne lepote, izuzetno gostoprimstvo i predusretljivost domaćina, daju garanciju da ćete ovde provesti izuzetno prijatan odmor. Polihrono poseduje ambulantu, apoteku, poštu, veliki broj marketa i prodavnica, pekara, picerija, taverni, kafića, restorana, barova, rent-a-car agencija… Iako Polihrono poseduje veliki broj mesta za zabavu, uglavnom je stecište onih kojima je neophodan odmor, bez pritiska, gužve i buke. Iz Polihrona možete da se upustite u razne avanture i obilaske - ka Solunu, Svetoj Gori, Meteorima, Waterland-u... Rasadi maslina su ono što krasi celo okruženje Polihrona. Ovaj mali mediteranski raj će vam obogatiti uspomene sa letovanja.