Početna » Letovanja » Grčka » Apartmani – Grčka letovanje 2024. » Nea Potidea – Letovanje u Grčkoj 2024.

Nea Potidea – Letovanje u Grčkoj 2024.

Nea Potidea

Nea Potidea – apartmani za Vaše letovanje u Grčkoj. Razloga da ovo leto odaberete Potideu za svoj godišnji odmor, je barem nekoliko. Prvenstveno, plaža koja ostavlja bez reči! Ako je Vaš izbor mir, odmor i igranje sa decom na plaži bez gužve, za to nema boljeg mesta! Osim toga, pozicija Nea Potidea je još jedna njena velika prednost! Blizina Soluna, svih poznatih letovališta na Halkidikiju i najlepših plaža kako Kasandre tako i Sitonije.

Pretraga

Letovanje u Nea Potidei

Sada kada ste odabrali apartman u Nea Potidei, stigli u ovo tipično Grčko letovalište, uživanje u godišnjem odmoru, može da počne. Kako ćete provesti svoje dugo očekivano letovanje u Grčkoj, pre svega zavisi od Vas, Vaših potreba i želja. Ako ste onih koji su došli na more u Grčku da se odmore, to Vam plaža u Nea Potidei sigurno nudi! Malo je takvih plaža u Grčkoj. Pravo peščano prostranstvo, dugačka i široka plaža, na kojoj nikada nema gužve. Ovde Vi i  Vaša porodica, naročito najmlađi članovi, mogu samo da uživaju! Cela plaža gotovo samo za Vas, jer Nea Potdea je malo mesto i nema kapacitet smeštaja toliki, za tako veliku plažu! A priču o kristalno čistoj vodi i postepenom ulasku u more, nećemo pominjati. Verujte nam na reč, nigde se nećete tako opustiti i uživati u kupanju, kao na plaži Nea Potidee.

Važno je napomenuti da je Potidea porodično letovalište, pa ako očekujete noćni život i urbane sadržaje, moraćete sesti u auto i takve događaji pronaći negde drugde. Na svu sreću, takva mesta nisu daleko! Blizu je Solun, Nea Moudanja, Kalitea pa i Hanioti ili Pefkohori! A tek plaže Sitonije, isto na dohvat ruke! Upravo je to prednost letovanja u Nea Potidei, od nje ništa nije daleko i nigde nije teško stići! Kao da je smeštena na mestu koje je polazna tačka za sve plaže i sva turistička mesta i na Kasandri i na Sitoniji.

Dovoljan broj kafića, restorana sa Grčkom ili internacionalnom kuhinjom, prodavnice, pekare, mesera, apoteka, lekar… sve to Nea Potidea ima.

Ostalo, otkrijte sami! Pa nam javite, kako ste se odmorili, proveli, šta ste sve obišli, koje plaže su Vam se najviše dopale i gde Vam se zalazak sunca najviše dopao…


Kako doći kolima do Nea Potide?

Ukoliko krenete na letovanje u Nea Potideu svojim prevozom, imaćete lepo i lagano putovanje, bez mnogo komplikovainih deonica i udaljavanja od glavnog puta. Upravo iz ovog razloga, gotovo uvek, porodice sa decom se i odlučuju da svoj odmor provedu u Potidei. Dakle, ništa komplikovao laka i bezebedna vožnja auto-putem i uživanje u putovanju!

Nea Potidea je od Novog Sada udaljena svega 790km. Gotovo cela deonica je auto put.

U Srbiji putujete auto-putem E75 Novi Sad – Beograd – Niš – Preševo. Našu zemlju napuštate, a u Makedoniju ulazite, na graničnom prelazu Preševo/Tabanovci.

Putovanje kroz Makedniju je kratko i jednostavno, oko 170km vožnje i stižete na granični prelaz između Makedonije i Grčke Gevgelia/Evzoni. Ovo je možda i nalepši deo putovanja kolima do Grčke, onaj čarobni momenat kada vidite Grčku zastavu i znate da Vam je do trenutka kada ćete ugledati more, ostalo još malo!

Putovanje nastavljate kroz Grčku, prateći markaciju Thessaloniki (Solun). Pre ulaska u Solun, potrebno da obratite pažnju i krećete se u pravcu Ring Road-a, obilaznice koja vodi oko Soluna.

Sa Ring Road-a se odvajate za Halkidiki i to su sledeći putokazi, čiji pravac treba da pratite. Put Vas vodi, dalje pored isključenja za Nea Kalikretiu, Nea Noudanju, ali Vi se ne isključujete već vozite glavnim putem, sve dok ne dođete na raskrnicu na kojoj imate odvajanje za Kassandru! Od Nea Moudanje do Nea Potidee, ostalo još samo oko 8 km.

Po dolasku u Nea Potideu, pogledajte vaučer koji smo Vam uz ostalu dokumentaciju spremili u agenciji Porto Travel. U vaučeru se nalaizi broj telefona našeg predstavnika, koji će Vas sa odvesti do samog objekta kojiste rezervisali i uveriti se da ste se udobno smestili!

Sada je vreme da izvadite svoje kofere i ostale stvari, da se raspakujete i krenete na plažu, jer Vaše letovanje može da počne!

 

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal