Početna » Letovanja » Grčka » Apartmani – Grčka letovanje 2024. » Kokino Nero – Letovanje u Grčkoj 2023

Kokino Nero – Letovanje u Grčkoj 2023

Kokino Nero - Grčka leto 2023.

Kokino Nero je još uvek neotkriveni raj za turiste. Od pre svega nekoliko godina, nalazi se i u našoj ponudi. Za koga je Kokino Nero i koji tip putnika treba da ga poseti? Odgovor je vrlo jednostavan, jer je Kokino Nero isključivo namenjen za ljubitelje mirnog odmora i neurbanizovane Grčke. Ukoliko volite letovališta u Grčkoj koju nisu previše "zauzeli" naši turisti i volite da čujete lokalno stanovništvo koje govori Grčki i da su gosti uglavnom Grci, e onda pravac Kokino Nero!


Pretraga

Kokino Nero se nalazi oko 40km od Larise, čijoj regiji i pripada. Južnije je od letovališta Nei Pori, do koga se stiže za nekih 30km.

Razvoj same regije u kojoj se i nalazi Kokino Nero, je pravi biser. U samoj okolini nalaze se brojni termalni izvori, pa je ova regija svoj razvoj, vezivala pre svega za banjski turizam. Izvori mineralne vode, prebogate gvožđem i brojnih drugih supstanci od davnina, privlačila je putnike u Kokino Nero.

Priroda u okolini i u samom letovalištu Kokino Nero, je zaista bogata! Okružen šumama, četinarima Kokino Nero je oaza i za turiste koji vole prirodni hlad na samoj obali mora i boravak ispod zelenih krošnji.

 

Kokino Nero plaža i prelepa priroda

Kokino Nero, ima šljunkovito - kamenitu plažu, ali u samoj njegovoj blizini, nalaze se još dve plaže od kojih je prva Platia Amos, a potom i Kucupia. Ako ste nakada voleli da letujete na krševitijem delu Jadrana, opušteno, okruženi samo pravom arhaičnom prirodom, ovde ćete uživati.

Okolina bogata vodenim tokovima, krije i nekoliko vodopada, a nadaleko je pozat ona koji izvire na planini Osa. Pada sa visine od 70m i na trenutak zaboravite da se ste u stvarnosti, nedaleko od plaže i mora.

Avaturisti, za Vas ove godine predlažemo letovanje i odlazak u Kokino Nero, jer ćete gde god u ovoj regiji pošli, imati utisak da pre vas, tu niko nije bio. Staze kroz šumu, predivna priroda i prirodi ulazak u more! Ronioci i za Vas Kokino Nero ima šta da ponudi!

Dovoljan broj restorana, kafića, solidno snadbevenih prodavnica, pružiće Vam sve što trebate za vreme letovanja u Kokinu Nero.

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal