VILA NIKOS - HANIOTI, LETO 2020.

Vila Nikos se nalazi u centru Haniotija, u mirnoj ulici blizu glavnog parka i crkve, na svega minut hoda od plaže. Renovirana je pre nekoliko godina. Vila nema sopstveni parking.
Raspolaže trokrevetnim apartmanima, četvorokrevetnim i petokrevetnim duplexima. Za goste vile, za poslednji dan, obezbedjen je prostor za odlaganje stvari koji sadrzi frizider, kao i kupatilo sa tušem.
App 1/3 -Trokrevetni apartmani se nalaze u visokom prizemlju i sastoje se od jedne spavaće sobe sa tri kreveta, odvojenom kuhinjom, kupatilom i užom terasom.Apartmani su manje kvadrature.Zamena posteljine, peškira (jedan manjih dimenzija) je posle  5-te noći.App broj 2 je sa novijim nameštajem dok su apartmani broj 3 i broj 4 sa nešto skromnijim nameštajem.
DPLX 1/5 –Petokrevetni dupleks je na I spratu, ima dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju sa trpezarijom i jos jednim singl krevetom, kupatilo i veliku terasu. Apartman poseduje jedan klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), TV (bez srpskih kanala), besplatan Wireless internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta).Zamena posteljine, peškira (jedan manjih dimenzija) je posle  5-te noći.Apartman je veće kvadrature.Pogled unutrašnje dvorište.
DPLX 1/4+1 – Četvorokrevetni dupleks sa foteljom na razvlačenje  je na I spratu, ima dve spavaće sobe, u jednoj dva singl kreveta, u drugoj dva singl kreveta i fotelja na razvlačenje,  odvojenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i veliku terasu. Apartman poseduje jedan klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), TV (bez srpskih kanala), besplatan Wireless internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta).Zamena posteljine, peškira (jedan manjih dimenzija) je posle  5-te noći.Apartman je veće kvadrature.Pogled ulica.

GPS koordinate : 40°00’02.1″N 23°34’33.4″E

CENOVNIK LETO 2020.

Cene za sopstveni prevoz na bazi 10 noći

Cene sa uračunatim autobuskim prevozom po osobi na bazi 10 noći

Cene za sopstveni prevoz na bazi 15 noći

Cene sa uključenim autobuskim prevozom po osobi na bazi 15 noći

• U slučaju spajanja dve smene kod paket aranžmana cena druge smene umanjuje se za 20 €
– Odrasla osoba/dete u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene paket aranžmana.

– Jedno dete do 6 godina a drugo dete do 12 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu, mogu da koriste zajednički ležaj i borave besplatno.
– Dete do 6 godina u pratnji dve punoplative osobe u 1/2 studiju boravi besplatno nema sopstveni ležaj.
– Dete do 6 godina u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte za decu i nema sopstveni ležaj.
– Jedno dete do 6 godina i jedno dete do 12 godina u trokrevetnom studiju ili apartmanu mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju jednu cenu aranžmana, ukoliko koriste autobuski prevoz, drugo dete plaća cenu autobuske karte.
– Dete u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene paket aranžmana, ima pomoćni ležaj i sedište u autobusu.
– Boravišna taksa u Grčkoj koja sa naplaćuje za boravak od 01.01.2018. dnevno po smeštajnoj jedinici – 0.5€.

Pogledajte celokupnu ponudu smeštaj Hanioti

 

  Hanioti, mesto prelepe vegetacije, svoje ime je dobilo po prvim doseljenicima iz grada Hanije sa Krita. Ovim malim živopisnim rajem biće očaran svako ko ga poseti. Mesto je ušuškano između magistrale sa jedne i obale Toroneos zaliva sa druge strane. Ovakav idealan položaj učinio ga je vodećim letovalištem na poluostrvu Kasandra. Sam centar po svojoj strukturi podseća na Jelisejska polja – u centru je kružni trg sa fontanom, u koji se uliva šest ulica. Sve one uveče se pretvaraju u pešačku zonu sa velikim brojem prodavnica, taverni, restorana, kafića... Idući prema plaži nailazi se na veliki uređeni park, idealan za odmor od gradske vreve i vreline letnjeg sunca, kao i na živopisnu crkvu.Plaža je duga, kombinacija finog peska i šljunka, oivičena zelenilom. Plaža se redovno održava i stalno dežuraju spasioci, pa je veoma bezbedna i preporučljiva i za porodice sa decom. Nagrađena je "Plavom zastavicom" zbog izuzetno čistog mora i besprekornog okruženja. Uz plažu se nalazi i šetalište sa kafićima i restoranima i radnjama u kojima možete naći rekvizite za plažu i vodene sportove. Ponuda smeštaja je bogata i raznovrsna, od modernih porodičnih vila do luksuznih hotelskih kompleksa, pa će ovde svako moći da nađe ono što mu odgovara. Ima i veliki broj kafića, kubova i koktel barova, koji nude zabavu za sve generacije do kasno u noć. A preko dana, ukoliko vam dosadi izležavanje na plaži, na raspolaganju vam je dosta aktivnost: šetnja, istraživanje okoline motorom ili autom koje možete i da iznajmite, kupovina suvenira u brojnim prodavnicama, uživanje u gastronomskim specijalitetima u nekom od brojnih restorana, taverni, picerija, uživanje i nekom od vodenih sportova ili jednostavno odmor u parku kraj plaže. Pored svih ovih turističkih sadržaja, ovde su, ukoliko Vam zatrebaju, i pošta, ambulanta, apoteka, rent-a-car agencije, taksi služba, javni prevoz, supermarketi, ekskluzivne radnje kože, krzna, zlata, pekare, poslastičarnice...