Početna » Letovanja » Grčka » Apartmani – Grčka letovanje 2024. » Atos – Jerisos / Letovanje u Grčkoj 2024.

Atos – Jerisos / Letovanje u Grčkoj 2024.

Jerisos leto 2024.

Jerisos - Grčka Leto 2024. - šetnja prostranom, zlatnom plažom, kroz čist pesak čiji se kraj ne nazire je najbolja vežba i najlakši način da ispraznite svoj um i svoje misli.

Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska nagrađena Plavom Zastavom, koja se nežno spušta u more. Jerisos ima izvrsne taverne sa grčkim specijalitetima koje nude i degustacije domaćih vina, kafiće na obali mora, šetalište sa klupama i drvećem koje pruža prirodni hlad. U ponudi su i sportovi na vodi, kao i prodavnice suvenira, marketi, hoteli i vile za vaš udoban smeštaj i prijatan boravak. U luci je prilična gužva od ribarskih brodića, a za one koji želje da obogate svoj odmor, tu su i dnevne ture krstarenja  duž obale.


Pretraga

Jerisos  je veliko letovalište na samoj obali mora, na severoistoku poluostrva Atos, udaljeno oko 118 km od Soluna. Jerisos je poznat i kao „Drevni Akantos“ i predstavlja jedno od najvećih naseljenih mesta na Halkidikiju, sa preko 3.000 ljudi koji tu žive, od kojih se mnogi bave ribolovom. Jerisos je centar mnogih kulturnih manifestacija kao što su proslava u crkvi Svetog Pavla 29. juna i Proroka Ilije 20. jula kojima vredi prisustvovati. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni.

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal