HOTEL SATO 4* – SUTOMORE

CRNA GORA LETO 2022.

Hotel Sato Resort (bivši hotel Nikšić) nalazi se gotovo na samoj obali mora u Sutomoru. Potpuno renoviran 2014.godine.

Smeštaj : Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba poseduje klimu, TV i kupatilo.

STANDARD SOBA POGLED VRT
25-28 kvadratnih metara ukupnog privatnog prostora, moderna soba sa francuskim krevetom (160x200cm) ili dva odvojena kreveta (90x200cm). Opremljena je svakom udobnošću, ima Smart LCD TV od 32 inča i besplatan Wi-Fi priključak, klima uređaj, 2 antialergijska i antistatička jastuka po gostu, direktnu liniju, telefon, sef, mini bar i radni sto.Kupatilo ima tuš kabinu, fen za kosu i toalet. Soba ima privatnu terasu sa stolom i stolicama.

STANDARD SOBA POGLED VRT
25-28 kvadratnih metara ukupnog privatnog prostora, moderna soba sa francuskim krevetom (160×200) ili dva odvojena kreveta (90x200cm).Opremljena je svakom udobnošću, ima pametni LCD TV od 32 inča i besplatan Wi-Fi priključak, klima uređaj koji se samo prilagođava, 2 antialergijska i antistatička jastuka po gostu, direktnu liniju, telefon, sef, minibar i radni sto.Kupatilo ima tuš kabinu, fen za kosu i toalet.Soba ima privatnu terasu s pogledom na more.

DE LUXE SOBA ZA TRI OSOBE
25-28 kvadratnih metara ukupnog privatnog prostora, moderna soba sa francuskim krevetom (160x200cm) i kaučem na razvlačenje (90x200cm).Opremljena je svakom udobnošću, ima pametni LCD TV od 32 inča i besplatan Wi-Fi priključak, klimu, 2 antialergijska i antistatička jastuka po gostu, direktnu liniju, telefon i sef, mini bar i radni sto.
Kupatilo ima tuš kabinu, fen za kosu i toalet.Soba ima široku privatnu terasu s panoramskim pogledom.

APARTMAN ZA 5-6 OSOBA
55-60 kvadratnih metara ukupnog privatnog prostora. Moderan apartman s jednim francuskim krevetom (160×200) i odvojenim prostorom za sedenje s dva kauča na rasklapanje (90×200 i 150×200) s memorijskom penom. Opremljena svakom udobnošću, soba ima 2 pametna LCD TV-a od 32 inča i besplatan Wi-Fi priključak, samopodesivi klima uređaj, 2 antialergijska i antistatička jastuka po gostu, telefon s direktnom linijom, prostor za sedenje, sef , mini bar i radni sto. Kupatilo ima tuš, fen za kosu i toalet. Soba ima privatnu terasu sa stolom i stolicama i direktnim pogledom na mor

Hotelski sadržaji :U sastavu hotela nalazi se restoran, kafana i aperitiv bar, besplatan wireless internet u lobby baru, kao i sopstveni parking.

Usluga : Doručak, švedski sto. Mogućnost doplate za polupansion.

HOTEL SATO 4* – SUTOMORE, CENOVNIK LETO 2022.

Hotel Sato Sutomore leto 2022

U CENU JE URAČUNATO
Boravak na bazi odabrane usluge u izabranom tipu smeštaja. Obroci se služe po principu samoposluživanja.
Korišćenje privatne hotelske plaže ( plažni mobilijar se dodatno plaća).
Korišćenje teretane, spoljašnjeg bazena.
Wi Fi internet

HOTEL SATO 4* SUTOMORE DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/ dan
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 ur osoba/ dan
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur
Krevetac za bebu 5,00 eur/dan
Ručak 12,00 eur/dan ( odrasli ideca)
Parking 7,00 eur/dan
Plažni mobilijar (dve ležaljke i jedan suncobran) 10,00 eur/dan
Za kraći boravak 20%

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Deca do 2 godine – besplatno
Deca 2-7 godina u pratnji dve odrasle osobe popust 50%
Deca 7-12 godina u pratnji dve odrasle soobe popust 30%

NAPOMENA
Obavezan depozit 50,00 eur/ soba prilikom dolaska koji se vraća prilikom odlaska ukoliko nije evidentirana neka šteta.
Besplatno okazivanje je moguće do 14 dana pre dolaska za viskou sezonu ( 01.07.-10.09.2022.) odnosno 7 dana za ostale sezone. Troškovi su 100% ukoliko se ne dodje na dan dolaska ili se ranije napusti hotel.

USLOVI PLAĆANJA LETO 2022.:
Cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Nbs na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 20 dana pre polaska.

2. UPLATA NA RATE BEZ KAMATE:

– ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2022. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 20 dana pre polaska.
– ADMINISTRATIVNA ZABRANA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2022. god. sa firmama gde Porto Travel agencija ima ugovor o saradnji.

POGLEDAJTE CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ SUTOMORE

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 198/2021

Sutomore je jedno od najpopularniji mesta na Crnogorskoj obali. Planinski lanci u pozadini, široka peščana plaža i otvoreno more su stvorili klimu kakva se samo može poželeti, i ovde sezona traje od maja do oktobra. Sutomore pripada opštini Bar koja obuhvata preko 30 kilometara obale. Osim Ratca od ostatka nekadašnje kulture nalazimo crkvu Svete Petke u Spičanskom polju. Ovde je i tvrdjava Haj Nehaj koja je izgrađena za vreme Mletačke Republike i za duži vremenski period važila kao neosvojiva tvrdjava. Sutomore je odličano mesto za odmor. Plaža je lepo ogranizovana, a voda je čista. Uz plažu postoje brojni restorani, kafići, prodavnice…