CRNA GORA LETOVANJE

HOTEL XANADU 4* – KUMBOR, LETO 2021.

 

Hotel Xanadu u Kumboru, smešten je samo na 50 metara od plaže do koje se stiže podzemnim prolazom.
Elegantne sobe u hotelu Xanadu su klimatizovane i imaju TV-satelitski kanali, radio sa budilnikom, sef, mini bar. Kupatila su opremljena sa vrhunskom kozmetikom. Hotel Xanadu nudi više tipova soba,to su  economy, standardne i deluxe dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmane koji se nalaze u vilama.

Standardna soba
Standardne sobe (dva ili tri ležaja) su klimatizovane i gledaju na more, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, radni sto, mini bar, TV – sat.sistem, radio sa alarmom, telefon, fen, sef…
Porodične sobe
Porodične sobe (četiri ležaja) su klimatizovane imaju pogled na more,poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, radni sto, TV – satelitski sistem, alarm – radio, telefon, fen, sef…
Superior soba
Superior soba ( dve sobe, četiri ležaja ) su klimatizovane i imaju velike terase sa pogledom na more i hotelski bazen, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – satelitski sistem, alarm-radio, telefon, fen, sef…
Economy sobe
Economy sobe (dva ležaja) su klimatizovane, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, TV – sat.sistem, radio sa alarmom, telefon, fen, sef… Deo Economy Soba se nalazi u depandansu hotela i one gledaju na more.
Apartmani – vila
Apartmani – vila su veoma prostrani- površine oko 70m2 ( dve sobe, četiri ležaja ). Klimatizovani su i poseduju dve velike terase sa pogledom na more i hotelski bazen, mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – satelitski sistem, DVD, fen, sef…
Superior Apartman – Vila
Superior apartman ima dve velike terase s pogledom na more i bazen, 2 spavaće sobe (bračni krevet i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (mogućnost dva dodatna ležaja), mini kuhinja sa trpezarijom, klima, 2 LCD TV, WC sa tus kabinom + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, radio,fen, telefon, sef … Napomena: Ova soba je za nepušače.

Sadržaji u hotelu : Hotel Xanadu nudi veliku sunčanu terasu s otvorenim bazenom, besplatne ležaljke i suncobrane. Čuvani parking nalazi se ispred hotela.

Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Gosti mogu uživati u prekrasnim otvorenim bazenima (bazen 17x5m za odrasle i mali bazen za decu) ili jednostavno skočiti u blistavo Jadransko more.

Hotelska plaža Xanadu sa pratećim sadržajima, otvoreni bazen sa pratećim sadržajima samo za goste hotela, dečiji bazen, beauty salon, masažni centar, internacionalni restoran , konobu sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima, café bar sa velikom letnjom terasom internet sobu sa uslugom slanja faksa, hotelski rent a car, hotelsku transfer službu…

Usluga : Polupansion, doručak i večera, švedski sto

HOTEL XANADU KUMBOR   – CENOVNIK LETO 2021.

Cenovnik Xanadu hotel Kumbor letovanje 2021.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Nbs na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 20 dana pre polaska.

2. UPLATA NA RATE BEZ KAMATE:

– ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2021. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 20 dana pre polaska.
– ADMINISTRATIVNA ZABRANA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2021. god. sa firmama gde Porto Travel agencija ima ugovor o saradnji.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ CRNA GORA

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora licenca OTP 69/2020.