HOTEL AVALA RESORT AND VILLAS 4* BUDVA

CRNA GORA LETO 2024.

AVALA RESORT 4* BUDVA – Savremeni i moderno uredjen hotel nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada, uz Mogren, jednu od najpoznatijih crnogorskih plaža.

Smeštaj : Gostima su na raspolaganju izuzetno opremljene sobe koje imaju  telefon,mini bar,LCD flat screen TV, žičnu i bežičnu internet konekciju, sef, kupatilo sa fenom za kosu, balkon sa garniturom za sedenje. Standardne sobe su sa dva ležaja, superior sa dva ili tri ležaja.

Hotelski sadržaji hotela Avala 4* Budva – hotel poseduje klimatizovan restoran, cafe, koktel bar, prodavnicu suvenira, umetničku galeriju, servis za pranje i čisćenje,roomservis , odličan wellness & spa centar (jakuzzi, sauna, masaža, tursko kupatilo), fitness centar sa najsavremenijim spravama, beauty centar (solarijum, depilacija, mainikir, pedikir, tretmani lica) , otvoreni i zatvoreni bazen.

Parking i  garažu  gosti hotela plaćaju.

Hotel Avala Resort & Vilas 4* – plaža – hotelska plaža Ričardova glava, nazvana po poznatom britanskom glumcu Richardu Widmarku i njegovom filmu ”Long Ships”, snimljenom 1963, nalazi se u neposrednoj blizini hotela ( udaljena je oko 20 m od hotela) i čini sastavni deo prepoznatljivog, živopisnog zaliva ispod zidina Starog grada.

Popularna, peščana plaža, sa predivnim pogledom na obližnje ostrvo, Sv.Nikola, poseduje i pontu za prave ljubitelje plivanja i skokova u vodu. Razdaljina od panoramskog lifta, kojim gosti dolaze iz glavne hotelske zgrade, do plaže je svega 10tak metara. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima a gosti, takodje, mogu koristiti i usluge plažnog bara.

AVALA VILLAS 4* BUDVA – nalaze se na brežuljku, neposredno iznad hotel Avala do kojih se dolazi pokretnim stepenicama. Potpuno su renovirane i predstavljaju izuzetnu ponudu za boravak kako porodica tako i za one koji žele veći komfor.

Smeštaj : U okviru ovog kompleksa se nalaze standardne i porodične vile. Svaka od ovih vila opremljena je svim detaljima za savremeni boravak kao što su: LCD TV, kablovska televizija, sef, direktna telefonska linija, elektronska kartica(ključ),wireless internet konekcija (plaća se po satu korišćenja), centralni klima sistem za hladjenje i grejanje, mini bar, odvojeni toalet.

Vile su podeljene na dnevnu i noćnu zonu. Dnevna zona ima dnevni boravak, wc i terasu. U dnevnom boravku se nalazi dvosed na razvlačenje i dve fotelje koje se ne razvlače. Od nameštaja dnevni boravak ima još dve polufotelje , visoki stočić, pisaći sto i komodu sa mini barom.

Na terasi se nalazi garnitura za sedenje koja se sastoji od jednog stočića i četiri fotelje. Noćna zona ima spavaću sobu i kupatilo. Razlika izmedju standard i porodičnih  vila je u broju spavaćih soba. Porodične vile ih imaju dve ili tri.

Avala Resort sadržaji : U okviru kompleksa nalaze se restoran i bazen samo za goste vila. Gosti vila koriste sopstveni bazen.

HOTEL AVALA RESORT & VILAS, BUDVA  – CENOVNIK LETO 2024.

HOTEL AVALA RESORT & VILAS DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,50 eur/osoba/dan
Boravišna taksa i osiguranje – deca od 0 do 12 godina 0,50 eur/osoba/dan
Jednokrevetna soba 75%
Polupansion – 8.00 eur/osoba/dan ( važi i za decu)
Pun Pansion – 16.00 eur/osoba/dan ( važi i za decu)

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Dete do 3 godine – gratis ( nema uslugu);
Dete od 3 do 7 godina u pratnji jedne odrasle osobe – besplatno, a odrasla osoba plaća doplatu za jednokrevetnu sobu ( standard soba, superior soba)
Dete od 3 do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno na zajedničkom ležaju odnosno 25,00 eur dnevno na pomoćnom ležaju (standard soba, superior soba, standard vila)

Dvoje dece od 3 do 7 godina u pratnji jedne odrasle osobe po 50 % (standard soba, superior soba)
Dvoje dece od 3 do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe – oba deteta plaćaju po 25,00 eur/dan (superior soba) ;
Dete od 7 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – 25,00 eur a odrasla osoba plaća doplatu za jednokrevetnu sobu;
Dete od 7 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju plaća 25,00 eur dnevno (standard soba, superior soba, standard vila);
Dvoje dece od 7 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe: prvo dete nema popust, drugo dete 25,00 eur dnevno ( standar soba, superior soba)
Dvoje dece od 7 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe po 25,00 eur dnevno (superior soba, standard vila)
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20 % ( standard soba, superior soba, standard vila);

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ BUDVA

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 18/2012

Budva, Kraljica Mediterana - uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad.Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar,turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …