FALKENSTEINER MONTENEGRO 4* – BEČIĆI

CRNA GORA LETO 2024.

Hotel Falkensteiner Montenegro 4* Bečići smešten je u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora.Udaljenost od mora i hotelske plaže je oko 200m.

Smeštaj: Hotel nudi mogućnost smeštaja u standardnim dvokrevetnim sobama, porodičnim sobama i apartmanima. Sobe i apartmani su opremljeni sledećim sadržajima: klima uredjaj, telefon sa direktnim biranjem, internet konekcija, plazma TV sa kablovskim priključkom, mini bar, sef, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon.

FALKENSTEINER MONTENEGRO 4* – CENOVNIK LETO 2024.

falkensteiner-montenegro-becici-leto-2022

U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj u odabranom tipu smeštaja na bazi usluge polupansion. Obroci se služe po principu samoposluživanja.
Korišćenje zatvorenog i otvorenog bazena
Ulaz na sopstvenu plažu hotela
Korišćenje ležaljki i suncobrana pored bazena i na hotelskoj plaži
Wi Fi u sobama i hotelskoj zoni

FALKENSTEINER MONTENEGRO 4* BEČIĆI DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,5 eur osoba/dan
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 eur osoba/dan
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur osoba/dan
Parking mesto – 10,00 eur dnevno uz prethodnu najavu
Jednokrevetna soba – ( comfort i deluxe pogled more) – umanjenje 15,00 eur po danu u odnosu na cene u tabeli

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Deca do 11,99 godina u pratnji dve odrasle osobe ( samo Superior sobe i Junior Suite) – gratis;
Deca od do 17,99 godina u pratnji dve odrasle osobe ( samo Junior Suite) – gratis
Dete u pratnji jedne odrasle osobe u comfort i deluxe sobi pogled more plaća punu cenu.

Hotelski sadržaji Falkensteiner Montenegro 4* Bečići ima više barova i restorana različitog tipa, od snack restorana na plaži, aperitiv bara na panoramskoj terasi pored bazena, do ekskluzivnog a la carte restorana.

Hotel u svom sastavu ima wellness centar, koji nudi sadržaje i usluge kao što su: bazen, saune, fitness, razne vrste masaža, spa tretmani, tretmani lica, manikir, pedikir. U toku letnje sezone hotel organizuje dečiju i animaciju za tinejdžere, dnevni animacijski program za odrasle, sportsku animaciju, kao i večernju za decu i odrasle.

Mogućnost rekreacije i sportskih aktivnosti postoji u sklopu otvorenog sportskog igrališta za košarku, odbojku i mali fudbal. Od dodatnih sadržaja hotel nudi internet centar, ronilacki klub, casino, suvenirnicu, knjižaru, butik i frizerski salon.

Napomena: Prostrana plaža nalazi se na 200 m od hotela, uređena, opremljena ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela.Do plaže se stiže za nekoliko minuta peške, preko nadvožnjaka.

Usluga u hotelu Falkensteiner Montenegro – Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge koja je navedena u cenovniku.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noću: odrasli – 1.5€, deca od 12-18 godina – 0.9€, deca do 12 godina – 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe ili apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Boravak na bazi broja noćenja uplaćenih usluga.
Napuštanje soba ili apartmana do 10.00 sati. Povratak  sa destinacije sopstvenim prevozom.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u celosti do polaska ili na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima, zaključno sa 15.12.2024. bez kamate! Prilikom rezervacije, obavezna uplata akontacije od 30% od ukupne cene aranžmana.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ BEČIĆI

Bečići su letovalište udaljeno 4 km od centra Budve. Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Godine 1935. je upravo ona dobila Gran pri u Parizu kao najbolja plaža Evrope i tu slavu ne gubi do danas. Sada su Bečići savremeni turistički centar sa prodavnicama, restoranima, kafeima, barovima i veoma luksuznim hotelima. Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom.