CRNA GORA LETOVANJE

HOTEL BELA VISTA 4* – BEČIĆI, LETO 2024.

Hotel Bella Vista 4* je nov, moderan hotel, smešten u Bečićima u neposrednoj blizini mora na udaljenosti oko 100 metara od plaže na lokaciji za one koji žele svoj odmor da provedu u tihom okruženju.

Hotel svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj, bogate sadržaje i priliku za lep i opušten odmor.

Hotel Bella Vista Bečići nudi spoj modernog i tradicionalnog, mir i avanturu i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom.

Restoran, recepcija, moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, sauna i jakuzzi. Za svakog gosta obezbeđen je hotelski parking prostor. Komfor blizu plaže, na idealnoj lokaciji!

HOTEL BELLA VISTA 4* BEČIĆI – CENOVNIK LETO 2024.

Bela Vista hotel Becici cenovnik leto 2022.

U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj u hotelu na bazi usluge noćenj/ doručak
Plažni mobilijar na hotelskoj plaži.

DOPLATE BELA VISTA 4* BEČIĆI
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur po osobi i danu. Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina o,50 eur po osobi i danu. Polupansion – za decu i odrasle osobe 10,00 eur
Za kraći boravak od 3 noći – 30%

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Deca do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe gratis
Deca 7 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju – popust na cenu doplate za pomoćni ležaj 30% (samo u apartmanima).

Hotel Bella Vista 4*  nudi više različitih tipova soba i apartmana koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde.

Luksuzne dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani obezbeđuju visoki kvalitet smeštaja i pružaju maksimalnu udobnost.
Sve sobe su klimatizovane i većina ima pogled na more. Posebnu udobnost pružiće boravak u apartmanima.

Svaka soba i apartman su opremljeni LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude.

Hotelski sadržaji: Restoran, recepcija, moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, saunu i jakuzzi. Za svakog gosta obezbeđen je hotelski parking prostor.

Usluga: noćenje/doručak uz mogućnost doplate za polupansion po ceno od 10eur po osobi!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge koja je navedena u cenovniku.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noću: odrasli – 1.5€, deca od 12-18 godina – 0.9€, deca do 12 godina – 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe ili apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Boravak na bazi broja noćenja uplaćenih usluga.
Napuštanje soba ili apartmana do 10.00 sati. Povratak  sa destinacije sopstvenim prevozom.

USLOVI PLAĆANJA LETO 2024.:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u celosti do polaska ili na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima, zaključno sa 15.12.2024. bez kamate! Prilikom rezervacije, obavezna uplata akontacije od 40% od ukupne cene aranžmana.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ BEČIĆI

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 198/2021

Bečići su letovalište udaljeno 4 km od centra Budve. Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Godine 1935. je upravo ona dobila Gran pri u Parizu kao najbolja plaža Evrope i tu slavu ne gubi do danas. Sada su Bečići savremeni turistički centar sa prodavnicama, restoranima, kafeima, barovima i veoma luksuznim hotelima. Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom.