Početna » Blog » Obaveštenje COVID-19

Obaveštenje COVID-19

 


Obaveštenje od 04.05.2020.
Poštovani putnici,
ovim putem, dostavljamo Vam dugoočekivane informacije o prvim predsezonskim polascima:

Po PREPORUCI YUTA-e a koju su usvojile i turističke agencije koje nisu članice YUTA-e sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 31.05.2020. godine, usled izmenjenih okolnosti, otkazuju se;

Putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA, shodno Uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020. godine, uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja koje mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. godine. Ukoliko putnici ne realizuju zamenska putovanja iz bilo kog razloga u ovom roku, mogu počev od 01.01.2022. godine potraživati povraćaj sredstava Ovaj postupak odnosi se na sva turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020. godine;

Agencija Porto Travel će početi rad sa strankama u drugoj polovini maja, o tačnom datumu i radnom vremenu ćemo Vas obavestiti blagovremeno. Do tada smo na raspolaganju, kao i do sada na telefon 060.1331.366 ili putem mail office@portotravel.rs
Za kasnije polaske koji treba da budu realizovani od 1. juna pa na dalje, još uvek nemamo nikakvih obaveštenja. Čim ih budemo imali, objavićemo ih na našoj stranici, a putnike koji imaju rezervisane aranžmane upoznaćemo sa situacijom direktnim kontaktom.
Vaš Porto Travel

Obaveštenje od 18.03.2020.

Postovani putnici,

zbog novonastale vanredne situacije u zemlji, agencija Porto Travel, neće raditi direktno sa klijentima u prostorijama agencije. Naravno, ostajemo na raspolaganju za sve informacije i Vaše nedoumice. Možete nas kontaktirati od 09h do 13h putem maila na office@portotravel.rs, pozivom na broj 0601331366 ili putem društvenih mreža.

Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020.godine, otkazuju se. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma i YUTA-om utvrđene su mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane, i to:

Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja (Ukoliko je OTP imao dokazive stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos.)

Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.godine, realizovaće se u skladu sa ugovorom. YUTA će u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja. Vaš novac je uredno po ugovoru prebačen našim inostranim partnerima. O svim daljim novostima i našim aktivnostima, bićete obaveštavani.

Ostaje da se nadamo, da se uskoro vidimo u Porto Travel agenciji, gde ćemo pričati o lepim destinacijama, preporukama obilazaka i onome što ovaj život čini lepim, a to su putovanja! Do tada, ostanite zdravi i nasmejani.

Vaš Porto Travel

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas




    Powered by WebPortal