NONI – PARGA, LETO 2020.

Vila Noni u Pargi je kuća na dva sprata, koja se nalazi na oko 450m od centra prelepe Parge.

Kuća Noni je udaljena oko 150m od najbliže plaže Piso Krioneri, dakle namenjena je putnicima kojima je blizine male plaže u Pargi važna, ali ni centar mesta nije suviše daleko, svega 5minuta lagane šetnje.

Noni u Pargi, poseduje studije za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja samo za decu starosti do 12 godina, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem koji nije uključen u cenu smeštaja – dodatno se plaća, sefom i balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi, dostupan u period jun-septembar.

Sopstveni parking vila Noni nema, ali je svakako moguće naći parkirati negde u okolini.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog. U slučaju nepoštovanja kućnog reda,  moguće je da se uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici, svakog ko se osnovnih pravila na pridržava

NONI, PARGA – CENOVNIK LETO 2020.

CENA U TABELI JE ISKAZANA PO OSOBI. OBUHVATA PAKET ARANŽMAN: SMEŠTAJ I PREVOZ  ZA 9 NOĆENJA – 10 DANA . DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA IZNOSI 1500DIN PO OSOBI

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora sa licencom Otp 02/2020.

Pogledajte celokupnu ponudu smeštaj Parga

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom na relaciji Novi Sad – Beograd – Parga – Beograd – Novi Sad,
  • boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom po izboru u sobama, studijima ili apartmanima
  • troškove organizacije putovanjausluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Međunarodno putno osiguranje doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus,individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja
  • boravišnu taksu u iznosima od 0,5 € do 1 € po danu, po smeštajnoj jedinici, koja se plaća na licu mesta u samoj Pargi, u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog objekta boravka.

PROGRAM PUTOVANJA:

Transfer iz Novog Sada do Beograda – sastanak grupe u 14.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi).Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska iz Beograda je u 15.00 h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2.dan – 10.danParga – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11.dan Parga – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 19.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim Zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 12.dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10,00h (u zavisnosti od uslova na putu i granica). Transfer do Novog Sada.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje aranžmana se vrši isključivo u dinarima, po kursu Narodne Banke Srbije.

  • 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski,u 8 jednakih mesečnih rata – čekovima građana (deponuju se prilikom rezervacije), bez kamate putem administrativne zabrane na rate do 15.12.2020.
  • POLAZAK AUTOBUSA DATUMA NAVEDENOG U TABELI:- iz SUBOTICE u 11,00 h sa autobuske stanice; – iz NOVOG SADA u 13.00 h sa parkinga železničke stanice, kod stare lokomotive; – sa autoputa kod STARE PAZOVE u 13.30h PETROL pumpa – iz BEOGRADA u 15,00 h GLAVNA AUTOBUSKA STANICA „BAS“, predviđeni peroni 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi)POPUSTI I DOPLATE:U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20€ po osobi.

 

  • DOPLATA za jednokrevetnu sobu, studio ili apartman iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana, po smeni, i radi se isključivo na upit.
  • DODATNO SEDIŠTE u autobusu iznosi 55 eur na cenu ugovorenog aranžmana.
  • PUTNO OSIGURANJE:Putno osiguranje nije uključeno u cenu aranžmana. Naša preporuka jeste da na put ne krećete bez putnog osiguranja. Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji Porto Travel.
  • NAPOMENA ZA PRTLJAG:Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga: jedan komad prtljaga koji se pakuje u boks autobusa, uobičajene veličine, a ukupne težine do 20 kg i jedan mali ručni prtljag – nešto što se može smestiti u prtljažni deo iznad sedišta ili ispod sedišta u putničkom delu autobusa. Mini frižider je brojčano sastavni deo ličnog prtljaga. Nećemo biti u obavezi da prevezemo prtljag koji prelazi dozvoljeno.

NAPOMENA ZA AUTOBUSKI PREVOZ: U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti zajedno. Promene mesta ulaska putnika moguće su najkasnije 7 dana pre datuma polaska i ne mogu biti razlog odustanka putnika od aranžmana.srednih pružalaca usluga kao npr. hotela i drugo koji nisu obuhvaćeni datim programom.

  PARGA – Ovaj prelepi gradić je smešten u zapadnom delu Grčke,u regiji Epir. Od Soluna je udaljen 375 km, celom dužinom je novoizgrađeni autoput, od luke u Igumenici je udaljena 47 km, od aerodroma u Prevezi 62 km. Parga poseduje impresivnu vegetaciju, okružena je planinama i maslinjacima, prelepim plažama, mirnim uvalama, smaragdnim morem, uzanim ulicama popločanim kaldrmom i nudi svakome po nešto. Koreni samog grada sežu čak do antičkog perioda, a sve to je još više doprinelo njegovom šarmu i mističnosti. Ako vas interesuje istorija, ima i vama šta da ponudi, od Mikenskog groba, preko tvrđave u Pargi, tvrđave na ostrvu Panagia (do kog možete preplivati), Ali-Pašine tvrđave, pa do manastira Vlaheron, crkve svetog Sostisa… A ukoliko ste rešili da svoj odmor posvetite isključivo aktivnostima na vodi, i tu imate više mogućnosti kao sto su: Scuba Diving Club, gde možete naučiti da ronite ili se otisnuti u ove dubine sa instruktorima, takođe možete sebi priuštiti i let paraglajderom, ili surfovati na otvorenom moru…Ukoliko volite ekskurzije, onda je i za Vas ovo prava destinacija: obiđite Lefkadu, Zakintos, Kefaloniju, Krf, Paxos, Antipaxos, Albaniju. Takođe, tu je i obilje tradicionalnih taverni, restorana, kafića.