VILA SKIONI RESORT - NEA SKIONI, LETO 2020.

Vila Skioni Resort se nalazi u mirnom delu mesta Nea Skioni na oko 60 metara od plaže i nepunih 100 metara od samog centra mesta. Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i trokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje) koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Studiji poseduju osnovno opremljenu čajnu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo sa tuš kadom, terasu ili terasni deo sa garniturom za sedenje, LCD TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. U lepo uređenom dvorištu vile natrkivenim vinovom lozom postoji ozidani roštilj i deo za sedenje. Promena posteljine i peškira se vrši na 5 dana, a u objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila nema sopstveni parking.
– Klima uređaj je uključen u cenu
– Wi Fi Internet gratis
GPS koordinate: 39.945682, 23.532295

CENOVNIK LETO 2020.

    – Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eur na cenu paket aranžmana,

Uslovi za decu:
– Dete do 7 godina u zajedničkom ležaju – besplatno (ukoliko koristi autobuski prevoz plaća samo cenu karte).
– Dvoje dece do 10 godina mogu da koriste zajednički ležaj (ukoliko koriste autobuski prevoz drugo dete koje koristi zajednički ležaj plaća samo cenu karte).
Ukoliko putuje jedna osoba:
– plaća 1,7 cenu paket aranžmana ukoliko koristi autobuski prevoz.
– plaća punu cenu najma ukoliko koristi sopstveni prevoz.
– Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana)

Pogledajte celokupnu ponudu smeštaj Nea Skioni

      Nea Skioni se nalazi na 120km od Soluna, na jugozapadnoj strani Kasandre. Ovo šarmanto i jedno od retkih preostalih tradicionalnih ribarskih mesta nudi veliki izbor ribljih restorana, taverni, starih uzerija. U uskim ulicama koje vode ka marini se nalaze ribarnice, marketi, apoteka, suvenirnice, prodavnice ribolovačke opreme, rent-a-car. Centar mesta je veliki trg-šetalište sa malim dečjim igralištem koji se prostire uz marinu. Smešten u podnožju brda Kasandre prekrivenih maslinjacima i borovom šumom, Nea Skioni nudi osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena. Na samo 2km od mesta se nalazi crkva Presvete Bogorodice iz 16. veka.