Bansko – Zima 2016/2017

Bansko (skijanje 2016/2017) – najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugosistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.
Samo mesto Bansko (zima 2017), iz sezone u sezonu sve življe i punije skijaša – spoj je starog grada i savremene arhitekture u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.
Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta popećete se njom do ski centra, koji se nalazi na približno 12 km od grada. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. Dvanest savremenih ratraka pažljivo sređuju sve planinske padine, garantujući maksimalno zadovoljstvo pri skijanju i veliki izbor staza. Približno 80% njih koristi snežne topove. Odlična ponuda smeštaja, hotela, pansiona i apartmana, kao i ponuda wellness sadržaja (u ski centru Bansko skoro svi hoteli sa 4* nude besplatno koršćenje bazena, fitnes-a, saune, skijašnice) ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo.
Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom za smeštaj u Banskom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti First Minute popusta i da će vam skijanje (ili snowboarding) zimske sezone 2016/2017 pričiniti pravo zadovoljstvo u Banskom.

 

Cenovnik Bansko zima 2016/2017 >

 

Hotel Bansko ★★★★

Hotel Bansko ★★★★

Lokacija: Luksuzan, komforan hotel, nalazi se 400 m od starog dela grada i 1,5 km od gondole. Sadržaji hotela: U okviru hotela se nalazi restoran, lobi bar, noćni klub, internet kafe, menjačnica, sportski centar sa fitness salom, sala za stoni tenis, sauna, masaža, zatvoreni bazen, parking. Gostima je na raspolaganju room servis, sef, skijašnica.

 

Hotel Bansko Spa Holiday ★★★★

Hotel Bansko Spa Holiday ★★★★

Lokacija: Hotel je izgrađen 2007. godine. Nalazi se na 1 km od gondole, a od centra Banskog 1,5 km. Sadržaji hotela: U sastavu hotela je restoran, bar, skijašnica, zatvoren bazen, kozmetički salon, spa centar, fitness, frizerski salon, sauna, đakuzi, solarijum i masaža.

 

Hotel Casa Karina ★★★★

Hotel Casa Karina ★★★★

Lokacija: Hotel je izgrađen 2008. godine. Nalazi se preko puta hotela Kempinski, na 150m od gondole.
Sadržaji hotela: U sklopu hotela su bazen, sef na recepciji (uz doplatu), bilijar sala (uz doplatu), welness centar, solarijum, sauna, parking, garaža (uz doplatu), internet (Wi-Fi) dostupan u lobiju i skijašnica.

 

Hotel Lucky Bansko ★★★★★

Hotel Lucky Bansko ★★★★★

LOKACIJA: 1600 m od gondole. Hotel je rekonstruisan 2014. godine. SADRŽAJ HOTELA: Zatvoreni bazen, internet kafe, wi-fi, menjačnica, rent-a-car, parking, garaža, restoran, lobi bar, room servis, dečija igraonica, skijašnica, welness centar, masaže, đakuzi (u bazenu), bilijar.

 

Hotel Grand Bansko (ex-Florimont) ★★★★

Hotel Grand Bansko (ex-Florimont) ★★★★

Lokacija: Hotel se nalazi 1500 metara od gondole. Sadržaj hotela: Lift , otvoreni bazen (otvoren samo leti), zatvoreni bazen, Wi-Fi, prodavnica, bankomat, rent-a-car, parking, restorani, barovi, mehana, room servis, vinski podrum, babysitter, krevetac za bebe, skijašnica, Wellness centar, salon lepote, frizerski salon, fitnes(renovira se), sauna, parna soba (tursko kupatilo), solarijum, masaža, đakuzi, manikir, pedikir, diskoteka, noćni klub, piano bar, kazino i sala za konferencije.

 

Hotel Perun Lodge ★★★★

Hotel Perun Lodge ★★★★

LOKACIJA: 500m od gondole. SADRŽAJ HOTELA: Zatvoreni bazen, Wi-Fi (besplatan u lobi baru, u sobama se doplaćuje), prodavnica, menjačnica, rent-a-car, parking, garaža, restoran, room servis, dečija igraonica, skijašnica, wellnes cenatr, sauna, parno kupatilo, fitnes, solarijum, masaže, đakuzi, piano bar.

 

Hotel Gardenia ★★★★

Hotel Gardenia ★★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u centralnom delu starog grada, nedaleko od hotela Pirin i 900m od gondole. Sadržaji hotela: Hotel ima 5 spratova, 2 lifta, 90 dvokrevetnih soba i 3 apartmana. Gostima su na raspolaganju restoran, mehana (restoran u nacionalnom stilu), noćni bar, lobi bar, prodavnica, konferencijska sala, sauna, solarijum, masaža, fitness, đakuzi, parno kupatilo, skijašnica.

 

Hotel Grand Montana ★★★★

Hotel Grand Montana ★★★★

Lokacija: Nalazi se u novom delu Banskog koji je u izgradnji, od gondole je udaljen oko 300 m. Sadržaji hotela: U sastavu apartmanskog kompleksa je restoran, bar, kao i spa centar u čijem sastavu se nalazi bazen, sauna, đakuzi, parno kupatilo, fitness studio, prostorija za masažu, skijašnica, parking.

 

Hotel Belmont ★★★★

Hotel Belmont ★★★★

Lokacija: Ovaj hotel apartmanskog tipa nalazi se u novom delu grada udaljen oko 600 m od gondole. Sadržaji hotela: Gosti koriste sadržaje u okviru hotela Grand Montana, koji raspolaže restoranom, loby barom, bazenom, saunom, parnim kupatilom, fitnesom, đakuzijem, masažom i skijašnicom.

 

Astera Bansko hotel & Spa ★★★★

Astera Bansko hotel & Spa ★★★★

LOKACIJA: Hotel se nalazi 500m od gondole. SADRŽAJ HOTELA: Gostima hotela su na raspolaganju: sef na recepciji, zatvoreni bazen, Wi-Fi, prodavnica, rent-a-car, parking, garaža, restoran, bar, room servis, dečija igraonica, skijašnica, stoni tenis, wellness centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, solarijum, masaže, đakuzi, sala za kuglanje. Hotel poseduje i zatvoreni mini aqua park.

 

Hotel Katarino Spa ★★★★

Hotel Katarino Spa ★★★★

Lokacija: Nalazi se 10 km od Banskog. Sadržaji hotela: Gostima su na raspolaganju restoran, lobi bar, gril restoran, restoran u nacionalnom stilu, dve konferencijske sale sa savremenom opremom, room servis, menjačnica, bilijar, stoni tenis, kuglana, bežični intenet u lobiju, skijašnica, parking. Hotel je poznat po „spa centru“ koji pored relaksacionih programa ima zatvoreni i otvoreni bazen, tursko kupatilo, đakuzi, nekoliko sauna, fitnes studio.

Hotel Sunrise ★★★★

Hotel Sunrise ★★★★

Lokacija: Nov kompleks apartmanskog tipa, nalazi se u severozapadnom delu Banskog, 400 m od gondole. Sadržaji hotela: Gostima su na raspolaganju room servis, sef, spa centar, zatvoreni bazen, đakuzi, solarijum, parno kupatilo, fitnes sala, masaža, skijašnica, parking.

Hotel Lion ★★★★

Hotel Lion ★★★★

Lokacija: Komforan hotel koji se nalazi u južnom delu Banskog na oko 800 m od starog dela grada i 300 m od gondole. Sadržaji hotela: Gostima su na raspolaganju konferencijska sala, restoran, mehana (restoran u nacionalnom stilu), lobi bar, prodavnica suvenira, diskoteka, sef, menjačnica, skijašnica, fitness sala, solarijum, sauna, parno kupatilo, kao i spa centar sa najraznovrsnijim uslugama.

Hotel Mura ★★★

Hotel Mura ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi 500 m od centra grada, a od gondole je udaljen oko 1,5 km. Sadržaji hotela: U sastavu hotela je restoran, bar, sef na recepciji koji se dodatno plaća, Wi-Fi u lobi baru, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes, room servis, menjačnica.

Hotel Orphey ★★★★

Hotel Orphey ★★★★

LOKACIJA: Hotel se nalazi u blizini starog dela grada, a udaljen je 1500m od gondole. SADRŽAJ HOTELA: Gostima hotela su na raspolaganju: zatvoreni bazen, Wi-Fi, parking (ne plaća se za goste hotela), restoran, mehana, room servis, bazen za decu, dečija igraonica, skijašnica, wellness centar, fitnes, parno kupatilo, masaže, đakuzi, transfer do gondole.

Hotel Strazhite ★★★★

Hotel Strazhite ★★★★

LOKACIJA: 250m od gondole. SADRŽAJ HOTELA: Sef na recepciji (doplaćuje se), zatvoreni bazen, Wi-Fi (u lobi baru kod recepcije), prodavnica, menjačnica, parking, restoran, room servis, skijašnica, stoni tenis, ambulanta, fitnes, sauna, parno kupatilo, masaža, sala za kuglanje, bilijar.

Hotel Vihren Palace ★★★★

Hotel Vihren Palace ★★★★

LOKACIJA: 70m od gondole. SADRŽAJ HOTELA: Sef na recpciji (5 € dnevno), zatvoreni bazen, Wi-Fi , prodavnica, parking , garaža, restoran, mehana, room servis, dečija igraonica, skijašnica, welness centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, solarijum, masaže, đakuzi, noćni klub, konferencijska sala.

Hotel Redenka Chalets ★★★★

Hotel Redenka Chalets ★★★★

Lokacija: Od Banskog je udaljen 10 km. Sadržaji hotela: U sastavu aparthotela REDENKA PALACE je restoran, zatvoren i otvoren bazen, sef na recepciji uz doplatu, parking i skijašnica, fitness sala i masaža.

Hotel St. Ivan Rilsky ★★★★

Hotel St. Ivan Rilsky ★★★★

Lokacija: Novoizgrađen hotel koji je udaljen 800 m od gondole i od centra grada, iza hotela Perun i Lion. Sadržaj hotela: U sastavu hotela su 2 restorana, bar, sef na recepciji uz doplatu, parking, garaža, bilijar sala, internet kafe i skijašnica, zatvoren bazen, room servis, salon lepote, fitness studio, sauna, masaža, SPA centar, frizerski salon, renta car, menjačnica.

Hotel Bojurland Village ★★★

Hotel Bojurland Village ★★★

Lokacija: Nalazi se u starom delu grada, 800m od gondole. Sadržaji hotela: Kompleks čini 8 zgrada čiji gosti imaju zajedničke sadržaje: bazen, fitness sala, masaža, đakuzi, parno kupatilo, stoni tenis. Sadržaj studia i apartmana: Apartmani poseduju kupatilo, SAT-TV, mini bar, telefon i internet pristup.

Hotel Maria Antoneta ★★★

Hotel Maria Antoneta ★★★

LOKACIJA: Hotel je udaljen 200m od gondole. SADRŽAJI HOTELA: Hotelski kompleks se sastoji od 5 odvojenih zgrada. Gostima hotela su na raspolaganju: sef na recepciji, otvoreni bazen (u toku leta), zatvoreni bazen, Wi-Fi (ne naplaćuje se na recepciji i u lobiju), menjačnica, rent-a-car, parking (ne naplaćuje se), garaža, restoran, bar, room servis, dečija igraonica, skijašnica, wellness centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, masaže.

Hotel Iceberg ★★★

Hotel Iceberg ★★★

Lokacija: Nalazi se na 500m udaljenosti od starog dela grada. Od centralne gondole udaljen je oko 800m. Sadržaji hotela: Hotel poseduje bar, restoran, bazen, fitnes salu, sef na recepciji, Wi-Fi u lobi baru, đakuzi, saunu, masažu.

Hotel Bojur ★★★

Hotel Bojur ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u starom delu grada, a od gondole je udaljen 800m. Sadržaji hotela: U sastavu hotela je restoran, bar, sef na recepciji uz doplatu, bazen, sauna, parno kupatilo, fitness sala aparthotela BOJUR 3* koji je od hotela udaljen svega 70m.

Hotel Olymp ★★★

Hotel Olymp ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi na samom ulazu u Bansko, na oko 1200m od gondole. Kompletno je renoviran i počeo je sa radom u novembru 2007 godine. Sadržaji hotela: Gostima su na raspolaganju: room service, sef, Wi-Fi u lobi baru, prodavnica suvenira, đakuzi, sauna, masaža, fitnes sala, bilijar, stoni tenis, skijašnica, parking i renta car.

Kempinski Grand Arena ★★★★★

Kempinski Grand Arena ★★★★★

Lokacija: Nov hotel iz poznatog i prestižnog lanca hotela Kempinski. Nalazi se u samom podnožju planine Pirin pored gondole. Sadržaji hotela: Hotel je skup od pet zgrada koje su međusobno povezane čineći jednu celinu. Hotel ima sopstveni parking. U sastavu hotela je skijašnica, zatvoreni i otvoreni bazen, menjačnica, rent-a-car, parking, restoran, bar, room servis, stoni tenis, bilijar, internet kafe, đakuzi, sauna, solarijum, masaža, snežna soba, dečiji klub, frizerski salon, fitness, spa centar.

Hotel Mishel ★★★

Hotel Mishel ★★★

Lokacija: Mali privatni hotel koji se nalazi u mestu Bansko, 1.000 m od početne stanice gondole. Sadržaji hotela: U sastavu hotela je restoran, mehana, sauna, masaža, room servis, parking ispred hotela.

Hotel Molerite ★★★

Hotel Molerite ★★★

Lokacija: Nalazi se u starom delu grada, 1000 m od gondole. Sadržaji hotela: Hotel ima: 4 sprata, lift, 15 dvokrevetnih soba, 5 dvokrevetnih soba lux, 3 apartmana Gostima je na raspolaganju: restoran, lobi bar, sef, konferencijska sala, bežicni internet, sauna, solarijum, fitnes sala, parking.

Hotel Mountview Lodge ★★★

Hotel Mountview Lodge ★★★

Lokacija: Hotel apartmanskog tipa se nalazi 1200m od gondole. Sadržaji hotela: U sklopu hotela nalaze se spa centar, fitness, sauna, masaža, đakuzi, restoran, sef na recepciji, Wi-Fi, skijašnica, parking, garaža. Sadržaj studia i apartmana: Svi apartmani i studii u svom sastavu imaju kupatilo, kamin, sef, terasu, SAT TV, DVD, radio, telefon, CD plejer, internet pristup i kompletno opremljen kuhinjski blok

Hotel Mont Blanc ★★★

Hotel Mont Blanc ★★★

Lokacija: Hotel apartmanskog tipa se nalazi 600m od gondole. Sadržaji hotela: U sklopu hotela su fitness, sauna, solarijum, sef na recepciji, skijašnica, parking, garaža.

Hotel Pirin ★★★★

Hotel Pirin ★★★★

LOKACIJA: Hotel je udaljen 2000m od gondole. SADRŽAJ HOTELA: Gostima hotela su na raspolaganju: sef na recepciji, zatvoreni bazen, internet kafe, Wi-Fi (u lobiju), prodavnica, menjačnica, parking, restoran, bar, mehana, room servis, skijašnica, stoni tenis, fitnes, sauna, parno kupatilo, solarijum, masaže, noćni klub, bilijar, prevoz do gondole.

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal