Avio karte – Porto Travel

Agencija Porto Travel, uključena je u Gallileo rezervacioni sistem, u kojem se nalaze sve svetske avio kompanije. Upravo takav sistem za rezervaciju avio – karta, omogućava pregled i razervaciju najpovoljnijih avio karata za sve svetske destinacije.

Takođe, vršimo i rezervaciju avio – karta za nisko budžetne avio kompanije kao sto su Wizz Air, Fly Niki, Easy Jet, Rayan Air…

Rezultat slika za wizz airRezultat slika za easy jet

ELEKTRONSKE AVIOKARTE (e-ticket)

Ukoliko ste kupili elektronsku aviokartu, ona je zapisana u elektronskom serveru aviokompanije i za putovanje (odnosno check-in) Vam je potrebna samo lična isprava.
ITINERER (plan puta) koji dobijete kada kupite elektronsku aviokartu je samo informacija o letovima na koje treba da se prijavite za putovanje.

Prednosti elektronske aviokarte:

  • elektronsku kartu ne možete izgubiti ili zaboraviti,
  • informaciju o elektronskoj karti možete dobiti posredstvom e-mail-a ili SMS-a bez ličnog dolaska,
  • izmene polaska ili još češće, izmene datuma ili vremena povratka, nisu više nikakav tehnički problem.

REFUNDACIJA AVIO KARTE:

Refundacija aviokarte (povraćaj sredstava) vrsi se u slučaju da je putnik odustao od putovanja ili je aviokompanija otkazala let. Vrši se isključivo na mestu gde je aviokarta kupljena i po uslovima datim za odredjenu tarifu (u zavisnosti od tarife, refundacija može biti puna, uz plaćanje penala ili se ne može izvršiti). U slučaju otkazivanja leta od strane aviokompanije, vrši se puna refundacija.

PROMENA DATUMA PUTOVANJA:

Promena datuma putovanja se vrši na mestu gde je aviokarta kupljena ili u aviokompaniji čija je karta izdata. U zavisnosti od tarife, može se izvršiti bez naknade, ili sa doplatom koja je definisana u uslovima tarife.

ZAMENA AVIO KARTE:

Zamena karte se vrši u slučaju da se menja tarifa (prebacivanje na višu klasu na zahtev putnika ili u slučaju da promena datuma putovanja nije moguća na istoj tarifi). Vrši se na mestu gde je aviokarta kupljena ili u aviokompaniji čija je karta izdata. Doplaćuje se razlika u ceni do više tarife uz eventualno plaćanje penala koji su definisani u uslovima tarife.

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal