London (obilasci Praga, Brisela,Ulma,Minhena)

Nezaboravno putovanje u London autobusom!!!

London – od trenutka kada stanete na londonsko tlo, prati vas osećaj da ste u središtu sveta. Sva moć, dostojanstvo, skladni spoj stare viktorijanske i moderne arhitekture, vrhunska moda, kultura, i nadasve prisustvo kraljevske snage… vide se na svakom koraku i vi privremeno postajete deo te lepote. Taj osećaj je zaista čudesan !!!.

O Londonu ste sigurno čuli mnogo priča. Dobro su Vam poznate slike zgrade britanskog parlamenta i obale Temze, Buckingham Palace, London Bridge, Tower of London, Piccadilly Circus, Hyde i ostali glasoviti parkovi. Chelsea je mesto gde se rodio punk, Westminster središte političkog života, Covent Garden je idealan za razonodu po radnjama i pabovima. Grad ima toliko pozorišta, bioskopa, sportskih stadiona u kome se svaku veče održavaju koncerti svih vrsta muzike, s toliko diskoteka i klubova i daje priliku svakome da se dobro zabavlja.

London će Vam već prvog dana potpuno ispreturati misli, pomešati osećaje, oboriti Vas s nogu, pa ćete do poslednjeg dana svog boravka maštati o tome da Vam odgode put bar za jedan dan ili da se iz nepoznatih razloga prekinu veze s Europom pa da ostanete barem malo duže…

 

Cenovnik, program putovanja – London 30.07. – 09.08.2017.