El Mouradi El Menzah 4*

TUNIS LETO 2022.

El Mouradi El Menzah 4* – Jasmin Hamamet

 

LOKACIJA
Hotel El Mouradi El Menzah 4* se nalazi u samom centru Jasmine Hamameta, nedaleko od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 1 km od pokrivenog turističkog klizališta i marine i 9 km od centra Hammameta. Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od aerodroma Enfida oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.

HOTELSKA PONUDA – EL MOURADI EL MENZAH 4*
Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju:

3 restorana, 3 bara i mavarski caffe. Wi-fi u predvorju i u sobama bližim recepciji. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Otvoreni bazeni i zatvoren bazen, dečiji bazen, teniski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko.

SMEŠTAJ EL MOURADI EL MENZAH 4*
Hotel raspolaže sa 356 soba i 43 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, Sat tv, mini bar i sef. Neke sobe nemaju balkon/terasu. Na podu u sobama su pločice.

USLUGA
All Inclusive je na bazi švedskog stola.

EL MOURADI EL MENZAH 4* – CENOVNIK LETO 2022.

ALL INCLUSIVE KONCEPT EL MOURADI EL MENZAH 4* – TUNIS LETO 2022.
DORUČAK 06 : 30 – 10 : 00 – glavni restoran
KASNI DORUČAK 10 : 30 – 11 : 30 – pizzeria
RUČAK 13 : 00 – 15 : 00 – glavni restoran
VEČERA 19 : 00 – 20 : 30 i 20 : 45 – 22 : 00 – glavni restoran
FAST FOOD 15 : 30 – 17 :30 – pizzeria
GLAVNI BAR 09 : 00 – 00 : 00 – voda, čaj, kafa, sokovi i alkoholna pića
BAR NA PLAŽI 10 : 00 – 18 : 00 – voda, čaj, kafa, sokovi i alkoholna pića
CAFE MAURE 15 : 00 -­ 23 : 00 – turska kafa, čaj od mente, nargila, lokalni likeri
DISKOTEKA 23 : 00 – 02 : 00 – pića uz doplatu
SEF – nalazi se u sobi; upotreba je besplatna.
BEŽIČNI INTERNET – dostupan je u lobiju; upotreba je besplatna.
PEŠKIR za bazen i plažu – uz depozit od 15 DT.
FITNES – 1 dan 10 DT, 7 dana 40 DT.

SPORT
Nemotorizovani sportovi na plaži su besplatni.
Ostale aktivnosti plaćaju se posebno po cenovniku istaknutom na plaži.
Za korišćenje terena i rekvizita za sportove u hotelu potrebno je raspitati se na recepciji ili kod animatora.

Napomene:
Rani i kasni doručak su kontinentalni.
Molimo Vas da u barovima ili kod konobara proverite koja pića nisu u okviru all inclusive koncepta.
Uz prethodnu rezervaciju moguće je dva puta večerati u a la carte restoranima.
Za sadržaj i eventualne promene all inclusive koncepta odgovoran je isključivo hotel.

 

PROGRAM PUTOVANJA
Prvi dan BEOGRAD – Tunis – sastanak putnika na aerodromu „“Nikola Tesla““ kod šaltera agencije SunLine Travel. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom i transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.Drugi do pretposlednjeg dana TUNIS – Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.Poslednji dan Tunis – BEOGRAD – Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
avio prevoz na relaciji Beograd – Tunis – Beogradtransfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodromesmeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion)usluge predstavnika agencije na destinaciji

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
avio troškovi (sa svim doplatama) – 89 euradinarski deo aranžmana – 600 din (odrasla osoba), 300 din (dete do 12 godina)boravišna taksa 2 tnd za hotele 3* i 3 tnd za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela od 01.11.2018. (maksimalno se naplaćuje 7 dana taksa).međunarodno zdravstveno osiguranje, SunLine preporučuje Wienner osiguranjefakultativni izleti i posete posebne usluge i individualni zahtevi

VAŽNE NAPOMENE:

cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobecena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobeza dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobupopusti važe ze decu do 12 godinadete do 2 godine plaća 20 eurorganizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja letaobzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na putusled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cenauz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizator putovanja od 25.01.2018. godine, koji su deo ugovora o putovanjusvi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanjaklijenti su dužni da se upoznaju sa programom I opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi – obračunu daju saglasnost sa istim.svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanjaklijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi – obračunu daju saglasnost sa istim.

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas
    Powered by WebPortal