El Mouradi Club Kantaoui 4*

TUNIS LETO 2022.

El Mouradi Club Kantaoui 4* – Port El Kantaoui

 

LOKACIJA
Hotel El Mouradi Club Kantaoui 4* se nalazi uz prelepu plažu od finog peska. Udaljen je oko 2 km od marine i oko 6 km od centra Susa. U neposrednoj blizini su golf tereni. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta.

HOTELSKA PONUDA
Hotel sadrži salon lepote, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 5 barova, mavarski kafe. Wi-fi u predvorju. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Hotel sadrži otvoreni, zatvoreni kao i dečiji bazen, 5 teniskih terena, košarkaški teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, bilijar, stoni fudbal, pikado i sportove na vodi. Za decu postoji animacija, mini klub i mini disko.

SMEŠTAJ EL MOURADI CLUB KANTAOUI 4*
Hotel ima 457 dvokrevetnih soba u glavnoj zgradi, 128 dvokrevetnih i 8 trokrevetnih soba raspoređenih u bungalovima. Sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, telefon, sat tv, mini frižider, a većina ima balkon ili terasu. Nema fena u sobama, ali se može koristiti uz depozit.

USLUGA
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

* NAPOMENA
Agencija ne može da utiče da li će gosti biti smešteni u glavnoj zgradi ili bungalovima.

EL MOURADI CLUB KANTAOUI 4* – CENOVNIK LETO 2022.

ALL INCLUSIVE KONCEPT
DORUČAK 07 : 00 – 10 : 00 – glavni restoran
KASNI DORUČAK 10 : 00 – 11 : 00 – pizzeria
RUČAK 12 : 30 – 14 : 00 – glavni restoran
VEČERA 18 : 30 – 21 : 00 – glavni restoran
FAST FOOD 10 : 00 – 16: 00 i 22 : 00 – 00 : 00 pizzeria i bar dauphin
GLAVNI BAR 09 : 00 – 00 : 00 – voda, čaj, kafa, sokovi i alkoholna pića
BAR DAUPHIN 09 : 00 – 23 : 00 – voda, čaj, kafa, sokovi i alkoholna pića
CAFE MAURE 15 : 00 -­ 23 : 00 – turska kafa, čaj od mente, lokalni likeri
RESTORAN A LA CARTE 19 : 00 – 21 : 00 – italijanski i tunižanski meni
DISKOTEKA 23 : 00 – 02 : 00 – pića se plaćaju
SEF – nalazi se na recepciji; upotreba se plaća 2 DT dnevno + 20 DT depozit za ključ.
BEŽIČNI INTERNET – dostupan je u lobiju; upotreba je besplatna.
PEŠKIR za bazen i plažu – uz depozit od 10 DT.
DUŠECI ZA LEŽALJKE – 2 DT dnevno.
FLAŠIRANA VODA – 1 DT.
FITNES – 1 sat 10 DT
FEN ZA KOSU – može se pozajmiti uz deposit od 30 DT.

SPORT
Nemotorizovani sportovi na plaži su besplatni.
Ostale aktivnosti plaćaju se posebno po cenovniku istaknutom na plaži.
Za korišćenje terena i rekvizita za sportove u hotelu potrebno je raspitati se na recepciji ili kod animatora.

Napomene:
Kasni doručak je kontinentalni.
Molimo Vas da u barovima ili kod konobara proverite koja pića nisu u okviru all inclusive koncepta.
Uz prethodnu rezervaciju moguće je večerati u a la carte restoranu jednom tokom boravka.
Za sadržaj i eventualne promene all inclusive koncepta odgovoran je isključivo hotel.

PROGRAM PUTOVANJA TUNIS LETO 2022.
Prvi dan BEOGRAD – Tunis – sastanak putnika na aerodromu „“Nikola Tesla““ kod šaltera agencije SunLine Travel. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom i transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.Drugi do pretposlednjeg dana TUNIS – Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.Poslednji dan Tunis – BEOGRAD – Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
avio prevoz na relaciji Beograd – Tunis – Beogradtransfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodromesmeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion) usluge predstavnika agencije na destinaciji

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
avio troškovi (sa svim doplatama) – 89 euradinarski deo aranžmana – 600 din (odrasla osoba), 300 din (dete do 12 godina)boravišna taksa 2 tnd za hotele 3* i 3 tnd za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela od 01.11.2018. (maksimalno se naplaćuje 7 dana taksa).međunarodno zdravstveno osiguranje, SunLine preporučuje Wienner osiguranjefakultativni izleti i posete posebne usluge i individualni zahtevi

VAŽNE NAPOMENE:
cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobecena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobeza dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobupopusti važe ze decu do 12 godinadete do 2 godine plaća 20 eurorganizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja letaobzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na putusled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cenauz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizator putovanja od 25.01.2018. godine, koji su deo ugovora o putovanjusvi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanjaklijenti su dužni da se upoznaju sa programom I opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi – obračunu daju saglasnost sa istim.svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanjaklijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi – obračunu daju saglasnost sa istim.