Akrathos Beach Hotel 3+* – Atos

Plaža: Hotel je udaljen 50 m od peščano-šljunkovite plaže, do koje se dolazi preko mostića. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, taverna, bar, bar na plaži, bar na bazenu, bazen sa hidromasažerom, TV sala, internet, servis za veš, konferencijska sala, super market, juvelirnica, iznajmljivanje skutera, bazen za decu, dva dečija igrališta, animacije, dadilja na zahtev, teren za odbojku na plaži, teretana, stoni tenis, pikado, sauna, sportovi na vodi, bilijar, večernji zabavni program, diskoteka, frizerski salon, video-igrice. 

Sobe: Ovaj hotelski kompleks se sastoji od 7 zasebnih zgrada i ima ukupno 301 sobu. Sve sobe su kompletno renovirane 2004. godine i opremljene sa kupatilom, fenom za sušenje kose, SAT TV-om, klimom, frižiderom, terasom ili balkonom. 
Standardne sobe su prostrane, namenjene za 2-4 osobe. 
Porodične sobe – sastoje se iz jedne prostorije sa francuskim ležajem i krevetima na sprat i imaju pogled na more ili vrt. 

Usluga: All inclusive po principu švedskog stola. 

Webwww.akrathos-hotel.gr

 

Napomena: 

Hotel izgraden u stilu manastira na Atosu, sa odličnom lokacijom pruža pravi doživljaj trećeg prsta Halkidikija. Hotel pruža uslugu transfera dva puta dnevno do centra Ouranopolisa.