Hotel Akti Ouranopolis 3* – Athos

Lokacija: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na ulazu u Svetu zemlju. Udaljen je oko 1,5 kilometar od Ouranopolisa i 125 km od Soluna. Izgrađen je po standardima hotela sa četiri zvezde, kako bi svojim gostima pružio udobnost i kvalitet usluge.

Plaža: Hotel ima sopstvenu peščanu plažu do koje se može doći podzemnim prolazom. Plaža sa plavom zastavom. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. 

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, taverna, bar na plaži, bar na bazenu, bazen, dečiji bazen, sef (besplatan), internet kafe, mini – market, konferencijska sala ( 50 mesta), menjačnica, igralište za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, automati za igru, večernji zabavni program. 

Sobe: Sve sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV, telefonskom linijom, mini frižiderom, fenom za sušenje kose i kupatilom. Većina soba koje imaju pogled na more imaju balkon ili terasu. 
Standardne sobe (su površine oko 22 m2), nalaze se prvom, drugom ili trećem spratu. Namenjene su za 2-3 osobe. Superior sobe (su površine 25 -30m2), locirane su na višim spratovima hotela, pojedine sobe imaju balkon sa pogledom na more. 
Junior suite (su površine 30-40 m2), nalaze se na višim spratovima hotela, kombinovana dnevno-spavaća soba, namenjena za 2-4 osobe. 
Suite (su površine 50 m2), sastoje se iz dnevne i spavaće sobe, namenjene za 2-4 osobe, sa pogledom na vrt. 

Usluga: Polupansion. Doručak i večera po principu švedskog stola. 

Webwww.hotel-akti.gr  

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Za zvanične cene i informacije pozovite nas ili posetite na našoj adresi.
Turistička agencija Porto Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Adresa

blok Save Kovačevića 14, Vrbas 21460

Telefon

+ 381 21 700 223
+ 381 21 707 781

E-mail

office@PortoTravel.rs

Pratite nas




    Powered by WebPortal