VILA ANEMOXADI - SIVIRI, LETO 2020.

Smeštajni objekat Vila Anemoxadi sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara.
Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni.
Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120×190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom terasom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. U sastavu smeštajnog objekta nalaze se kafić – prodavnica u kojoj se može kupiti voda, sokovi, hleb, pecivo. U bašti kafića se nalazi i TV prijemnik sa srpskim kanalima i gosti mogu koristiti internet wireless (za čiji kvaliet ne odgovaramo). Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.
Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma.

APARTMANI ANEMOXADI – SIVIRI:
Udaljenost od glavne plaže: 120m
Wi-Fi: nema Wi-Fi u sobama, ali ima u kafiću koji je u kompleksu
Klima: ima klimu
TV: imaTV sa grčkim kanalima u sobama, a u kafiću TV sa srpskim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat
GPS KOORDINATE: N 40°02’04.40″ E 23°21’41.08″

CENOVNIK LETO 2020.

Cene za sopstveni prevoz na bazi 10 noći

Cene sa uključenim autobuskim prevozom na bazi 10 noći

Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije licenca OTP 280 / 2020., A 25.

Pogledajte celokupnu ponudu smeštaj Siviri

          SIVIRI se nalazi na oko 100km od Soluna. Nalazi se u malom zalivu iznad koga se prostire bujna mediteranska šuma. Siviri karakteriše duga peščana plaža i čisto more. Na šetalištu koje se prostire duž mora se nalaze brojni kafići, barovi na plaži, taverne, giroserije, poslastičarnice, suvenirnice. U Siviriju postoji veliki supermarket Masoutis. U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kasandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima. Zalazak sunca sa neke od plaža dok gledate u vrhove Olimpa je nešto što sigurno nećete zaboraviti.