Početna » Letovanja » Grčka » Apartmani – Grčka letovanje 2023. » Nea Vrasna – Letovanje u Grčkoj 2023.

Nea Vrasna – Letovanje u Grčkoj 2023.

Nea Vrasna leto 2023.

Nea Vrasna je idealno porodično letovalište u Grčkoj, smešteno na širokoj peščanoj plaži, na kojoj nikada nije gužva. Dakle, ako želite malo mesto na prostranoj plaži, prostor samo za sebe i svoju porodicu za vreme Vašeg odmora u Grčkoj, onda ste na pravom mestu. Za ljubitelje živopisnog pejzaža i istraživanja pravi izbor je tradicionalno naselje Vrasna i novo naselje Nea Vrasna. Privućiće Vas dolinom “Makedonskih Tempa”, prolazom Rentine sa rekom Riheio i preglednim pogledom od manastira Svetog Đorđa. Ovo novoizgrađeno mesto sa pregršt novih modernih vila, gotovo je spojeno sa Asprovaltom i odlikuju ga široke ulice, uređeno šetalište, duga i široka peščana plaža i veoma čisto more. Mir je ipak glavna odlika ovog mesta, pa se preporučuje onima koji vole ovakav vid odmora, kao i porodicama sa decom. Ovde možete da pronađete i zabavu i to u kafeima i barovima na plaži, specijalitete grčke kuhinje u dobro poznatim tavernama i restoranima, a za vašu decu ovde se nalazi i zabavni park.
Izmedju Nea Vrasne i Asprovalte, jednom nedeljno, organizuje se poprilično velika pijaca na kojoj možete pronaći ne samo lokalne proizvode, masline, ulje, domaće voće i povrće već i druge razne sitnice ali čak i odeću, po vrlo povoljnim cenama.
Uvek je preporučljiva i lagana šetnja od nekoliko minuta plažom, šetalištem ili glavnom ulicom do Asprovalte.U azurno plavim vodama mora i na divnim plažama, svako od Vas može uživati i vreme upotpuniti raznim sportovima na vodi…Svakako obiđite i crkvu Svetog Đorđa u Asprovalti gde se čuva ikona ovog sveca doneta još u 16.-17. veku, Stagiru, rodno mesto antičkog filozofa Aristotela, antički grad Filipi, Uranoupolis, prirodnu pećinu Drakotripa. Naravno okolne plaže, ukoliko ste na letovanje u Nea Vrasnu došli autom, nezaobilazne su za kupanje i malo aktivniji odmor.

Nea Vrasna smeštaj u apartmanima za leto 2023.

Za leto 2023. pripremili smo raznovrsnu ponudu apartmana za odmor u Nea Vrasni. Bilo da tražite povoljno letovanje ili kvalitetan smeštaj u Grčkoj, sigurni smo da na Vaše zahteve možemo da odgovorimo ponuđenim apartmanima.

 

Pretraga

Ako ste u potrazi i dalje razmišljate gde ove godine letovati i provesti svoj godišnji odmor u Grčkoj, pogledajte naše ostale predloge za leto 2023.

APARTMANI U GRČKOJ LETO 2023.  – NAŠA PONUDA