Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* – Hurgada, Leto 2021.

Hotel Sunny Days 4* je jedan od najprodavanijih hotela u Hurgadi! Odličan odnos cene i kvaliteta, čine da se gosti u ovaj hotel rado vraćaju! Sada svako može da letuje u Hurgadi, ekonomičan odmor, za klijete koji nisu previše zahtevni ali žele kristalno čisto more, koje oduzima dah! Ako ste jedni od tih, hotel Sunny Days će ispuniti Vaša realna očekivanja. Krajem 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirtette, su se udružili, spojili u jedan hotel koji sada nosi naziv Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Hotel poseduje i novi Aqua Park, pa samim tim postaje odličan izbor i za porodice sa decom.

SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK JANUAR 2021.

SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK FEBRUAR 2021.

SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK MART 2021.

SUNNY DAYS RESORT 4*, HURGADA – CENOVNIK APRIL2021.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

Smeštaj: Hotel se sastoji se od glavne trospratne i tri dvospratne zgrade sa standardnim i superior sobama i apartmanima. Ima ukupno 822 sobe, klimatizovane sa balkonom / terasom (ne sve sobe), SAT TV, telefonom, sefom, fenom na recepciji bez doplate, mini bar (uz doplatu). Sobe se spremaju svakodnevno. Tipovi soba: standardne sobe (maks. 2+2 osobe, površine 22 m²), superior sobe, delux sobe, apartmani.

Sadržaj: Hotel ima 3 restorana (2 a la carte uz doplatu), 3 bara, prodavnice, bazen. Sadržaj za decu: bazen za decu, igralište, dečiji klub (za decu od 4 do 12 godina), krevetac.

Plaža: hotel se nalazi na laguni koja predstavlja lepo uređenu plažu sa uglavnom plitkom vodom I dosta korala. Ali može se reći da ujedinjenjem dva hotela, sada gosti imaju na raspolaganju dve plaže. Laguna je za plivanje i ima deo sa plićakom i postepenim ulaskom u more. Druga plaža Coral beach je idealna za snorkling i ronjenje, i za njeno korišćenje je potrebna obuća za plivanje. Suncobrani, ležaljke, peškiri na plaži i bazenu su bez doplate. Sportski zabavni sadržaj AI koncept: teretana, aerobik, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, živa muzika. Sadržaj uz doplatu: masaža, sauna, bilijar, ronilački centar, internet kafe, teniski tereni. Sve to poseduje hotel Sunny Days Resort u Hurgadi.

Usluga : All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje) – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).  Hotel poseduje glavni i 3 a la carte restorana: “Orca”, “Al Dente” i „Layalina“(besplatni jednom u toku boravka), deo za decu u glavnom restoranu, dva lobby bara koji rade 24h, fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Pool bar, Snack bar, Andalusia bar, Marina disco and bar (otvoren isključivo u letnjoj sezoni), disco u blizini bazena (gde se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda) i internet cafe.

Dodatno se plaća: šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Od juna 2017. godine otvoren je novi Aqua park za decu i odrasle „Water Aqua Slides„.

U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen za decu i odrasle (u toku zime se greje), igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku, fitness centar (otvoren od 10:00 do 20:00) – zabranjen je za mlađe od 16 godina, mala banka kod recepcije.  Za najmlađe tu je animacija, dečiji klub i mini disco. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Plaća se:  Spa centar  (masaže, sauna, jacuzzi i parno kupatilo su dostupni od 09:00 do 19:00), game centar, room service, Internet café, aqua centar, iznajmljivanje limuzine, usluge pranja i peglanja veša, doktor, čuvanje dece, ronjenje, salon lepote, gift shop, dnevna štampa, zlatare, knjižara.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 167/ 2020.

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.