Sindbad Aqua Hotel 4* – Hurgada, Leto 2023.

Sindbad Aqua hotel se nalazi na 15 min vožnje od aerodroma Hurgada, u novom turističkom delu Memša i preko puta plaže.

Hotel Sindbad Aqua 4* predstavlja centar Sindbad Cluba i zajedno sa ostalim delovima kompleksa, koristi sadržaje Cluba. Bilo da želite odmor da provedete u miru i privatnosti ili druženju i upoznavanju novih ljudi, Sindbad Aqua Hotel upotpunjavava sve zahteve savremenog turiste.

 

LETO 2023 – CENOVNIK U PRIPREMI

 

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 400m. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 350m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Hotel podržava koncept „dine around“, koji omogućava gostima da u svakom trenutku mogu da koriste usluge hrane i pića u bilo kom delu Sindbad Cluba.

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera. Svi glavni obroci se služe u glavnim restoranima „Gusto“, „La Marche“ i „La Cabana“. Gostima su na raspolaganju i 3 a la carte restorana „Fakhr El Din“ (libanska kuhinja), „“Pronto“ (italijanska khhinja) i „Pronto Lindo“ (kineska kuhinja), kao i barovi: Central Cafe, Vienna Cafe, Brizers, Bar Zar, Coco Loco Beach Bar i Mustubba. Piće – napomena: služe se određena domaća pića po principu samoposluživanja, topla i hladna, alkoholna i bezalkoholna, u plastičnim čašama na baru pored bazena a u staklenim čašama u restoranima i nekim hotelskim barovima (uvozna i flaširana pića, ceđeni-sveži sokovi nisu uključeni u uslugu i naknadno se naplaćuju).

Sve hotela Sindbad Aqua 4* sobe sadrže: balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, LCD TV, mini frižider (sadržaj se dodato plaća), TWC, fen za kosu.

Moderan aqua park, nekoliko bazena, Shopping cantar, 3 teniska terena (plaća se osvetljene uveče), teren za odbojku, stoni tenis, teretana, dnevne i večernje animacije, mini klub.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.