Samra Bay Hotel 4* – Hurgada, Leto 2023.

Egipat leto 2023.

Hotel Samra Bay 4* je smešten u centru Hurgade, na novom šetalištu Memše, u blizini Hilton trga. Od aerodroma je udaljen 5 minuta vožnje. Dakle, nalazi se na idealnoj poziciji za one putnike koji vole moderniju, savremenu Hurgadu.

Ovaj luksuzan hotel, Samra Bay 4* je otvoren u novembru 2016. godine, a očekuje se da će za sezonu 2017. godine svi kapaciteti biti spremni. Hotel poseduje ukupno 200 soba (standarne sobe su veličine oko 45 m2, junior suite su veličine oko 70 m2, family sobe su veličine oko 90 m2 i trokrevetne sobe su veličine oko 50 m2).

SAMRA BAY 4* HURGADA – CENOVNIK, LETO 2023.

SAMRA BAY 4* HURGADA – CENOVNIK, LETO 2023.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

Od dečijih sadržaja tu su mini klub (04-12 godina), dečiji bazen, igralište, bioskop,  dečiji meni za vreme večere u Kids korneru.

Hotel Samra Bay se nalazi na peščanoj plaži i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona.

Usluga je All inclusive – doručak (07:00-10:00), ručak (13:00-15:00), večera (19:00-22:00), kasna večera (22:30-00:00) i užine – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima, uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića (od 10:00 do 00:00) i sveži sokovi za vreme doručka.

Restorani:  glavni restoran “View“, i a la carte “La Piazza“ – italijanski i  “Arabisk“-orijentalni, picerija. Gosti hotela mogu koristiti A la carte restorane jednom u toku boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju.

Barovi: „Lobby Bar“,“ Pool Bar“, „Pool Snack Bar“, “West End Lounge Bar“, “Carina Bar“.

Plaća se: ceđeno voće i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto.

Sve standardne sobe poseduju: indivudualni klima uređaj, LCD TV, telefon, TWC, mini bar, set za kafu i čaj, fen i sef. Sobe poseduju balkon/terasu.
Junior Suite – apartman koji se sastoji od standardne sobe i dovojene dnevne sobe koja ima sofa krevet.
Family sobe su veličine 85-90 m2 i sastoje se od dve sobe (1 poseduje kupatilo a druga wc).

Gostima su na raspolaganju  2 bazena – 1 za odrasle i 1 bazen za decu, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, step aerobik, gimnastika u vodi, vaterpolo, odbojka i razne animacije u toku dana i večeri. Plaća se: Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi,  igraonica, masaže, frizerski salon, lekar, sportovi na vodi.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.
POGLEJATE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.