Movenpick El Gouna 5* – Hurgada, Leto 2023.

Egipat leto 2023.

Hotel Movenpick 5* nalazi se u El Gouni na svojoj predivnoj plaži, oko 1km od centra El Goune, a na svega oko 2km od Abu Tig Marine i oko 40km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.

CENOVNIK – EGIPAT LETO 2023.

U PRIPREMI!

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 2 km koju čini nekoliko laguna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom. Zbog smene plime i oseke, izražena je plitka voda.

Opis i sadržaj: Hotelski kompleks obuhvata ukupno 350.000 m2. Delimično je renoviran 2012. god. Okružen prelepim lagunama i baštama i nalazi se direktno na moru. Kompleks je prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Hotel je dobio mnoge svetske nagrade za uslugu, uređenost i kvalitet.

Movenpick hotel u El Gouni preporučuje sa za porodice sa decom zbog kvalitetne animacije. Kompleks ima 554 sobe koje su prostrane, komforne i imaju pogled na more, lagunu ili bašte. Sve sobe poseduju TWC ili kupatilo, fen, klima uređaj, bežični internet (uz doplatu), SAT TV, telefon, digitalni sef, mini-bar (korišćenje sadržaja uz doplatu).

Porodične sobe su povezane vratima (uz doplatu). Sobe su za nepušace, a nekoliko prilagođeno osobama sa posebnim potrebama.

Economy rooms – Nerenovirane sobe se nalaze kod spa centra, imaju dva odvojena ili jedan francuski ležaj i nemaju terasu.

Clasic rooms – Nerenovirane sobe imaju pogled na baštu.

Standard rooms – Standardne sobe su renovirane u novom dizajnu sa modernim sadržajem: LCD TV, novo kupatilo i papuče. Ove sobe imaju pogled na baštu. Superior rooms – Isti sadržaj kao i standardne sobe samo imaju pogled na lagune ili bočni pogled na more.

Deluxe rooms – Opremljene kao standardne sobe i imaju direktan pogled na more, dodatne pogodnosti kao što su besplatan internet, šampanjac prilikom dolaska. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom.

Hotel Movenpick El Gouna 5* ima nekoliko bazena za decu i odrasle: Oasis bazen sa posebnim delom za decu, Lagoon bazen koji se zimi greje, fitness salu, a uz doplatu Health club pool i Spa pool, parno kupatilo, Saunu & Jacuzzi u Health clubu, tennis i Squash (sa reketima i lopticama), časovi tenisa i squash-a, ronjenje i ostali sportovi na vodi. Za decu tu je dečiji bazen, dečiji klub od 05-12 god, uveče mini disco, 3 igrališta, čuvanje dece (na upit uz doplatu).

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi samoposluživanja): doručak: od 07:00 – 10:30, Palavrion (kasni kontinentalni doručak do 11:30), večera: od 18.00 – 22.00. Palavrion. Gosti hotela mogu 2-3 puta za vreme boravka da koriste uslugu „Dine around“ da koriste određeni obrok u nekom od drugih hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju. All inclusive koncept se dodatno doplaćuje. Hotel ima i a la carte restorane uz doplatu: Il Limone, Oasis,“El Sayadin Fish“ gde se služe morski plodovi, „Oriental specialty“ i Lagoon.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 235/ 2020.

POGLEDAJTE NEŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.