Hotel Marina Beach 4* – Hurgada leto 2022.

Za letovanje u Hurgadi i Vaš odmor u Egiptu, postoji nekoliko hotela za koje se može reći da predstavljaju povoljnu ponudu za leto 2022. Hotel Marina Beach 4* je jedan od tih. Idealan je za porodice sa decom, jer poseduje mali Aqua park, mini klub i animaciju za decu do 12 godina.

Dve peščane uvale koji pripadaju hotelu Marina Beach, odlikuju se postepenim ulaskom u kristalno čisto more.

Ishrana u Hotelu Marina Beach 4* u Hurgadi je u rangu egipatskih hotela sa 4*, raznovrsna i sasvim zadovoljavajuća za klijente koji su i do sada letovali u hotelima sa 4*.

Ono po čemu bi smo izdvojili hotel Marina Beach 4*, osim izuzetno povoljne cene za letovanje u Hurgadi u 2022. jeste i izuzetna gostoprimivost domaćina. Uvek na raspolaganju za sva Vaša pitanja i želje.

 

Hotel Marina Beach 4* Hurgada / Naši utisci o hotelu:

“Ako želite da odmor u Hurgadi, pre svega, bude povoljan aranžman, ako tražite odličnu plažu sa postepenim ulaskom u more, ako niste previše zahtevan turista već očekujete jednostavan hotel sa dobrom higijenom i korektnom uslugom – našli ste svoje mesto za letovanje u Hurgadi u 2022. – Marina Beach hotel 4*”.

Letovanje u Hurgadi je odmor koji se dugo pamti. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.